IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия хороскоп.

Предлагаме ви хороскоп за новия месец. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате през септември.
 
Овен
 
Обичайните процеси ще протичат по-бавно от обикновено. За представителите на вашия знак е доста трудно да намалят темпото, но все пак пасивната позиция ще е за предпочитане, тъй като колкото и да се стараете да ускорите получаването на някои резултати, не само няма да успеете, но може да си създадете още по-големи затруднения. Съобразявайте се с хода на събитията и ги наблюдавайте внимателно. Ще ви направи впечатление, че част от тях са неизбежни, но в същото време са справедлив завършек на започнати преди време процеси. Снижаването на динамиката сега ще ви помогне да се подготвите за предстоящите трансформации на социално ниво.
 
Телец
 
Решаващо влияние върху събитията ще има намиращият се във вашия знак Уран, който през целия период ще е в ретроградно движение. Ретроградността е естествен процес, а наименованието произлиза от латински термин, който буквално означава „крачка назад“. В процес на ретроградност планетите излъчват енергийни потоци, чието влияние е различно от въздействието им в директно движение. Ще попадате в проблемни ситуации или в „задънена улица“ по-често от обикновено, но ще се справите, благодарение на присъщата си упоритост и търпение. Друг изключително важен и улесняващ действията ви фактор е създаването на оптимална лична организация, което е изцяло във възможностите ви.
 
Близнаци
 
Опитайте да разпределите работата си равномерно за целия период още в началото на месеца. Структурирайте перспективните си планове и обърнете особено внимание на дейностите, които не са спешни и могат да бъдат отлагани при необходимост. Съобразете се с факта, че Меркурий, вашият управител, макар и да не се намира във вашия знак, ще премине в ретроградно движение. Проектите, започнати в началото на този месец ще дадат реални резултати в края на следващия. Оценявайки реално перспективите за близкото бъдеще, ще можете да вземете правилни и обосновани решения в оперативен порядък. Придържайте се към правилата и оформяйте споразуменията си в съответствие с изискванията на законодателството.
 
Рак
 
Ще се налага да променяте приоритетите си в сравнително кратки периоди от време. Професионалните задължения ще изпреварват социалните ангажименти, те пък на моменти ще остават на заден план заради лични грижи. Романтиката ще бъде засенчвана от прагматизъм, а собствените предпочитания ще се оказват по-важни от тези на любимите хора. Каквото обаче и да се случи, интуицията ще ви подскаже правилния момент за действие и правилния начин за реакция. Логиката пък ще ви помогне да прецените обстоятелствата и да привлечете подходящи сътрудници. С тяхна помощ ще разширите влиянието и ще стабилизирате позициите си както в страната, така и извън нея.
 
Лъв
 
В началото на месеца ще сте по-наблюдателни, по-чувствителни и в известен смисъл по-уязвими. Дреболии, които при други обстоятелства не биха ви направили впечатление, може истински да ви разтревожат.
 
Още от хороскопа четете в материала на Тialoto.bg 
Източник: Тialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase