IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 29 август – 4 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Инициативите ви ще получат одобрение и висока оценка. Ще намерите конструктивни решения на повечето сложни проекти. Бързата реакция и умението ви да анализирате обстановката и да се възползвате от нея дори в условия на минимален риск ще ви помогне да стабилизирате материалното си положение.
 
Телец
 
Без проблеми ще успеете да съчетаете професионалните и домашните задължения. Постарайте се да довършите заниманията, засягащи бита, обстановката, интериора, особено пък ако отдавна сте обещали на близките си да го направите и все отлагате. Фактът, че най-после сте спазили уговорката видимо ще подобри отношенията ви. Ще улесните реализацията на бъдещите си проекти, ако разпределите оптимално ресурсите, с които разполагате и набележите подходящите моменти за покупка на скъпи вещи.
 
Близнаци
 
Бързата мисъл в комбинация с наблюдателност и проницателност ще се окаже необходимо и достатъчно условие за извличане на максимална полза от всяка ситуация, в която попадате. Отстоявайте интересите и предлагайте идеите си на обсъждане. Ще привлечете и вниманието, и сътрудници. Грижете се старателно за поддържането на външния вид и тонуса си. Високата работоспособност ще впечатли хората от най-близкото ви обкръжение и особено онези, от които зависи стартирането на новите ви хрумвания. Предстоят новости, засягащи работата и местоживеенето ви.
 
Рак
 
Един от най-спокойните периоди на годината, в който ще имате възможност да подредите както мислите, така и приоритетите си, сочи вашият седмичен хороскоп. Няма да се наложи да преодолявате сериозни препятствия. С каквото и да се заемете ще получите нужното ви съдействие. Действайте с умерено темпо, не си поставяйте твърде амбициозни цели, подгответе се бавно и старателно за смяната на сезоните и по-точно за стабилизиране на здравословното си състояние, за да успеете да разгърнете максимално възможностите си.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase