IStockphoto
fallback

Дори и да сте готови за приключенски моден момент с изрязани дрехи, подобно на Дуа Липа, и високи цепки до бедрата, не всеки се чувства удобно да излезе сред хора, носейки прозрачно облекло. Но за щастие, живеем във време, в което разголените тоалети не са непременно рисковани – те могат да бъдат забавни и закачливи, като в същото време да вдъхват увереност без проблем. Всичко се свежда до това да знаете какво да носите под прозрачното облекло, което може да ви помогне да изглеждате и да се чувствате добре.

 
Както казва стилистът Данюл Браун, с правилното облекло и основни комбинации, прозрачните дрехи могат да имат място във всеки гардероб – дори и в този на хората, които клонят повече към скромните тоалети.
 
Според Браун, чиято клиентела включва Парис Джексън, Джон Леджънд, Бебе Рекса, Лоти Мос и Джо Джонас, това, което носите под прозрачното облекло, ще зависи от две неща – повода, за който се обличате, и вида на прозрачните дрехи, които сте избрали.
 
Какво да носим под прозрачни дрехи?
 
Под прозрачни блузи
 
Обикновено вталените потници или бельо (като дантелен или спортен сутиен) са най-добрият избор за прозрачна риза.
 
Основното облекло под прозрачните горнища наистина може да варира в зависимост от атмосферата, към която сте се насочили и дали блузата ви има множество детайли. Ако тя е детайлна, Браун предлага да се придържате към основното бельо – бежови или нюд сутиени и потници. По този начин ресните, панделките или пайетите, които обличате, ще могат да изпъкнат. Ако горнището обаче е прозрачно без детайли, облечете ярко бельо, което да придаде малко разнообразие към тоалета.

Под прозрачни панталони
 
Когато решите да излизате с прозрачни долнища, Браун казва, че изтънчеността е ключова. Слипове с висока талия са изборът на стилиста, тъй като така се гарантира, че коремът и интимните части са напълно покрити. Носенето на правилно бельо е от изключителна важност тук, така че не подценявайте тази част от облеклото.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

С акъл,

преди 1 година

ако изобщо ви се намира в кухата лейка!

23

Класическият модел

преди 1 година

Варианти са описани по-долу, но накратко казано, първо се облича рокля от плътна коприна или от ламе, а върху нея се облича още една рокля, ушита от воал или от прозрачна дантела.

22

Анонимен

преди 1 година

До Интересно, /17/ Ако има адекватни закони и те се спазват, няма нужда да се чудим какво мислят арабеските. Те ще трябва да си опичат акъла и да съобразяват, че на никого извън техния свят не му пука какво мислят, но ако предприемат нещо без да мислят, рискуват да им се случат определени видове случки. При мекокитковските закони обаче се налага ние, в собствената си държава, да се съобразяваме с нечии ФлинтСтоунски представи и чувства.

fallback