Pexels/Alena Darmel
fallback

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 2 – 8 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен
 
Водещо събитие е навлизането на Венера във вашия знак, където тя ще остане до 28.05. Ще успеете да реализирате замислите си, стига да не са твърде амбициозни. Деловите пътувания основно ще са свързани с организиране на доставки или провеждане на консултации. Бързо ще трябва да решите неотложни въпроси, засягащи финанси, имоти, осигуряване на спонсори, намиране на сътрудници. Не е изключено да разполагате с благоприятни условия за промяна на местоживеенето, жилището или семейното си положение.

Телец
 
Събитията често ще са непредсказуеми, предизвикващи тревожност. Усещането за несигурност ще се отразява негативно на емоционалното ви състояние и на моменти ще засенчва прагматичната ви мисъл. Постарайте се да не реагирате твърде остро на отправените към вас забележки, да оцените обективността им и ако се налага, да се съобразите с тях. Приемете, че те за вас са ценен опит, а сложните ситуации ви зареждат с решителност, изострят логиката и помагат на напредъка ви.

Близнаци
 
Стремежът към независимост и упоритото отстояване на личните виждания ще се отрази на взаимоотношенията и то не по най-добрия начин. Доста често ще попадате в критични или опасни ситуации, обаче ефектът от тях ще е положителен. Почти ежедневно ще присъствате на странни случки, които теоретически няма как да предвидите. Нов човек ще навлезе в живота ви. Контактите с него ще се отразят на начина ви на мислене и дълбоко ще ви развълнуват.

Рак
 
На преден план ще излезе решаването на влачещи се от доста време финансови въпроси. Обстановката ще е несигурна и почти непрекъснато ще имате усещането, че „над главата ви виси дамоклев меч“, особено ако сте извън страната. Ще се справите с всички затруднения, ако действате самостоятелно. Мобилизирайте се и ще напреднете бързо, независимо от мащаба на препятствията, които се налага да преодолявате. В края на периода може да осъзнаете, че част от преживяванията ви са били същите, които са се случили на вашите родители.

Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback