IStockphoto

Вече официално сме в пролетно настроение, след като посрещнахме новия сезон. На 20 март, точно в 17:33 часа, настъпи астрономическата пролет, когато денят и нощта са с еднаква продължителност, а след това денят започва да става все по-дълъг. Това означава, че ще имаме повече време да се насладим на топлите лъчи на слънцето, да излизаме сред цъфтящата природа и да бъдем малко по-усмихнати и щастливи.

Доказано е, че по-топлите месеци увеличават нивата на серотонин в тялото ни, което намалява умората, нежеланието за работа и социални контакти, както и тревожността. На тяхно място се настаняват усмивките, насладата от живота и вдъхновението да създадем нещо ново или да променим себе си.
 
С настъпването на новия сезон идва време и за смяна на гардероба. Дебелите и плътни дрехи се заменят с по-тънки и цветни тоалети, които носят още повече щастие, когато се погледнем в огледалото. Модните критици препоръчват през пролетта да носим малко повече ярки дрехи в замяна на сивите и черни, които използвахме през зимата. Вкарайте в гардероба си нюансите от дъгата и сме сигурни, че ще бъдете колоритни както на външен, така и на вътрешен вид.
 
Ето кои дрехи и аксесоари да носите тази пролет:
 
Зелени цветове
 
Смелите и ярки цветове са задължителни за пролетта. За да постигнете тази тенденция, носете любима раздвижена рокля или костюм с аксесоари в същия нюанс.
 
От изискани рокли до шикозни чанти, този наситен зелен цвят има своя момент на слава. Когато залагате на едноцветен тоалет, смесването на текстури, като тази плетена жилетка и лека шифонова рокля, добавя интерес към външния ви вид.
 
Цвят фуксия
 
Яркорозовото не е запазено само за Ел Уудс (Рийз Уидърспун) от „Професия блондинка“. Опитайте този щастлив нюанс в структуриран комплект. Добавянето на аксесоари в малко по-тъмен цвят на фуксията ще придаде по-интересен завършек на визията.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase