Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министърът на културата Атанас Атанасов публикува клип в социалната мрежа Facebook, за да благодари за поздравите, които са му отправени за рождения му ден.

На фона на класическа музика от кабинета си в Министерството на културата, той се е снимал усмихнат и видимо развеселен.

„Скъпи приятели, благодаря на всички, които ми писахте за рождения ден. Нямате представа колко надежда и кураж ми дадохте. Знам, че ме няма от известно време тук, имам много какво да ви споделя, но скоро ще го направя. Скъпи приятели до скоро, щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим“, казва Атанасов.
 
Актьорът Филип Аврамов пусна пост по този повод и иронизира министъра.

„Аз съм Просто Фильо от квотата на театралните актьори. И това не е шега, з@щото съм известен. Днес си направих селфи и видео, вдъхновен от Nasko Atanasov, за да ме видят и чуят в Министерство на културата. Здравей татееееее, Здравей Наскоооо“, пише той.
.
Неговият клип също е на фона на класическа музика, а актьорът казва: „Благодаря на всички, които управляват българската култура. Нямам представа какво възнамерявате да правите. Знам, че ви няма от известно време тук, но имам какво да ви споделя. Ще ми втръсне много, ако не увеличите средствата за култура.

А Даниел Митов от ГЕРБ коментира пред bTV, че явно Атанасов се е напушил и това е ясно за всеки, който е гледал клипа му.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА КОКАИНЕ

149

ШибиРиби

преди 2 години

В бегето първата работа като изберат или назначат някой е да му измислят прякор и да го скъсат от подигравки. Нямал бил опит. Те пък опитните софийски културтрегери като този брадат ръб с нос като френски ключ и уста като камилскаВагина от опит опит опит не се усещат как се превръщат в опитни шантонерки с плътен глас и хлабави халки.

148

Наско

преди 2 години

Търся си чичко да ме опънееее, пишетеееее

fallback