Pixabay

22.02.2022 г. е палиндромна дата, тоест такава, която може да се чете и в двете посоки. Такива дати не са толкова чести и оказват значително влияние върху събитията, които се случват в света.

Защо този ден е толкова важен?
 
Датата 22.02.2022 г. трябва да се анализира от датата 02.02.2022 г., тъй като благодарение на добавянето на всички цифри, включени в нея, получаваме общо 10, т. е. Арканата „Колелото на съдбата“, която предизвиква много сериозни промени във Вселената. И именно 2 февруари 2022 г. е началната точка на промените, а последващата огледална дата продължава и акцентира върху тези промени във Вселената.

Аркана „Обесеният човек“
 
Основната Аркана на датата 22 февруари 2022 г. е „Аркана на обесения“. На планетарно ниво това предполага, че е необходима ревизия на всички неща, които някога са били познати, тази енергия ни кара да гледаме на всичко с други очи. Тази енергия, изглежда, отнема много, но трябва да разберем, че зад това лишение има дълбок смисъл и подкрепа от висши сили – нещо ново със сигурност ще дойде след това лишаване, дори по-добро от предишното.
 
Аркана „Върховна жрица“
 
Самата дата се състои от двойки, а Аркана „Върховна жрица“ е отговорна за двойката. Тя символизира самата вселена, универсалните енергии, тайното познание. 
 
И ако погледнете комбинацията от Арканите, благодарение на тази дата универсалната енергия започва да прониква в нашата реалност, идват знания, които преди са били недостъпни, разкриват се тайни, преосмисляне на това какво е нашата вселена. Езотеризмът ще започне да се отваря по-силно към хората, да ги завладява, мнозина осъзнават, че има някаква неземна сила, която контролира всички процеси във Вселената.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase