IStockphoto

В навечерието на празника на влюбените „Свети Валентин“ ще ви запознаем със зодиакалните знаци, които обожават тръпката и възбудата от това да излизат на първа среща от романтичен вид. Ще ви разкрием и кои са двете зодии, които пък никак не обичат първите срещи, защото те ги изнервят. Представителите на тези знаци с удоволствие биха преминали направо към фазата на сериозната връзка.

А ето и кои са 4-те знака, че обичат да излизат на срещи:
 
Стрелец
 
Стрелецът е най-големият флиртаджия на зодиака. Управлявани от Юпитер, хората от този знак обожават да се срещат с нови хора, а тези срещи да са запомнящи се, шумни и забавни. Същото важи и за романтичните им срещи – те ги обожават и често Стрелецът е този, който кани обекта на интереса си да излязат (без значение от пола). Стрелците обичат разнообразието в отношенията. Те винаги са в търсене, докато не намерят някого, за когото си струва да хвърлят котвата си и да останат на място. Като се има предвид това, Стрелците никога не се притесняват от първите срещи, дори са готови да инвестират целия си чар, чувство за хумор и харизма в тях.
Близнаци
 
Подобно на своя противоположен знак Стрелец, Близнаците процъфтяват, когато се срещат с нови хора, включително и в романтичен план. Със своя вроден интелект и очарование, те могат да запленят всеки човек от раз и си го знаят. Те винаги има за какво да говорят – клюки, мнения и позиции, теории за обсъждане, закачки... Дори срещата да протича скучно, Близнаците все ще успяват да намират теми за разговор. Обикновено те поемат водещата роля и се опитват да накарат човека, с когото са излезли да се почувства комфортно. Близнаците търсят връзки, които им помагат да растат и да разширяват познанията си. Те са щастливи да пърхат от цвят на цвят, докато не намерят своя най-добър партньор за приключения.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase