IStockphoto

Има нещо привлекателно в лесните тоалети за студено време, като ниските обувки и уютните плетива. Докато огромните пуфове и тежките ботуши са от съществено значение за снега, ежедневните ви дрехи не трябва да ви поглъщат цели. 

Едно от основните модни правила, които научихме през последните години, когато бяхме затворени у дома, е че дрехите ни трябва да бъдат удобни и по нашия вкус. Не трябва да се подчиняваме на световните тенденции или на това, което сме чули от приятел, видели сме в социалните мрежи или в клипове в YouTube. Тоалетът ни за ежедневието трябва да ни носи удоволствие и да се чувстваме комфортно с него, за да може настроението ни да е приповдигнато през целия ден.
 
Зимата има склонността да ни кара да бъдем малко по-мрачни и депресирани от обикновено. Всичко, разбира се, се дължи на студеното време, по-бързото стъмване и невъзможността да се разходим след дългия работен ден. Когато видим, че навън вече е тъмно, а температурите са близо или под нулата, искаме само да седим вкъщи на топло и да гледаме телевизор. Именно затова и модните ни избори са мрачни, като преобладаващите цветове са черно, сиво, тъмнозелено и други подобни тъмни нюанси.
 
Въпреки студеното време обаче не е нужно гардеробът ни да се състои само от тъмни цветове, обемни якета и овърсайз суитшърти. За да подобрим визията, като в същото време се придържаме към удобството, ни трябват само пет основни артикула, които да добавим към ежедневието си. Двуредно палто, карирана пола със средна дължина, вълнен пуловер, надеждни мокасини и конвертируема чанта са нещата, които ще ви помогнат да бъдете по-щастливи през зимата.

Ето какво да добавите към зимния си гардероб:
 
Двуредно палто
 
Топло и надеждно, двуредното палто е класическо модно допълнение към гардероба на всяка жена. Както стилно, така и водоустойчиво, то е привлякло вниманието на известни любители на практичната мода, включително Джаки Онасис и Джейн Бъркин. Хубавото на палтото е, че може да го носите с почти всичко – от клинове до поли.
 
Вълнен пуловер
 
Разбира се, може да носите мохер, кашмир или друга плетка, но качеството на вълнения пуловер е ненадминато. Устойчиво по природа, модерното вълнено плетиво е приятно както на допир, така и на визия, като в същото време ще ви предпази от студения вятър.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase