IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 31 януари – 5 февруари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Енергетиката ви е достатъчно, че даже и в повече, което може да ви подтикне към импулсивни действия и прибързани изказвания. Постарайте се да ги овладеете, за да избегнете досадни грешки в текущата си работа и сблъсъци от личен характер. Не го ли направите, има опасност да се върнете в изходна позиция и да „зачеркнете“ всички постигнати до момента резултати. Спортните занимания са далеч по-подходящ начин за изразходване на силите от словесните спорове.
 
Телец
 
Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за постигане на впечатляващи резултати в професионалната сфера. Ще съумеете да съчетаете заниманията в няколко направления едновременно, да уточните условията на поредица делови уговорки, да реализирате творческите си виждания във всички области, които ви интересуват. Ще елиминирате пречки, които дълго време са затруднявали напредъка ви.

Близнаци
 
Мисълта ви е бърза, интуицията, паметта и аналитичните способности – силни. Би било огромна грешка да не използвате максимално собствения си потенциал. С малко повече инициатива ще успеете да намерите решения на всички „заплетени“ въпроси, отговори на всички спорни и енигматични ситуации. Контактите ще са интензивни, ще създадете нови връзки. Участието ви в публични мероприятия, независимо от мащаба им, ще завърши с подписване на важни споразумения, съществени за по-нататъшната ви работа.

Рак
 
Предстоят промени, засягащи финансите, приоритетите и предпочитанията, но за целта ще се наложи да намалите влечението си към миналото и да гледате по-често напред, към бъдещето. От вас зависи да уговорите приемливи условия по сделките си, да си осигурите допълнителни ресурси за осъществяване на проектите, да защитите интересите си. Не позволявайте на мрачните мисли да спират напредъка и да ви пречат да управлявате живота си така, както предпочитате. Ще разполагате с информация, която преди е била недостъпна за вас и с нейна помощ ще можете да стигнете до важни заключения.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase