Снимка: istock
fallback

 Продукти:

350 г къса паста
1 малка глава бял лук
6-7 кисели краставички
няколко стръка копър
150-200 г сирене чедър
За дресинга:
5 с.л. майонеза
2 с.л. заквасена сметана или кисело мляко
сол, черен пипер на вкус
4 с.л. от сока на краставичките
лют пипер – по желание
 
Приготвяне:
 
Пастата се сварява според инструкциите на опаковката и се отцежда от водата. Слага се в купа, за да се охлади. Сиренето се настъргва или нарязва на кубчета. Краставичките, копърът и лукът също се нарязват. Всичко се прибавя към пастата. Накрая се приготвя дресингът като съставките се разбъркват добре до получаването на хомогенна смес. Овкусете салатата и сервирайте.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Г.Т.

преди 2 години

Манджа с грозде!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БЛАГОДАРЯ за предложената рецепта

fallback