БГНЕС

Принцеса Шарлийн ще се подложи на лечение в център извън Монако, след като от двореца заявиха, че тя има нужда от почивка.

Решението е било взето само няколко дни, след като принцесата се завърна в страната си след шестмесечен престой в Южна Африка, където отново третираше заболяване. Тогава тя имаше проблеми с УНГ инфекция, която дълго време я възпрепятстваше да се събере отново със съпруга и децата си. Само няколко седмици след завръщането си обаче, Шарлийн отново изпита проблеми със здравето си, което е накарало братята ѝ и принц Албер да вземат решение тя да постъпи в лечебен център.
 
В интервю пред списание People 43-годишният принц на Монако казва, че съпругата му страда от тежко изтощение, както емоционално, така и физическо. За да прекрати всякакви слухове, Албер заяви, че лечението на Шарлийн изисква лекарско наблюдение и ще продължи минимум няколко седмици. Децата ѝ – 6-годишните близнаци Жак Оноре и Габриела, ще могат да я посещават винаги, когато лекарите позволят.
 
В същия ден, в който новината за лечението на Шарлийн беше обявена, близнаците и принц Албер отбелязаха националния празник на Монако. Тримата се появиха на балкона на двореца, а Жак Оноре и Габриела държаха плакати, на които пишеше „Липсваш ни, мамо“ и „Обичаме те, мамо“.
 
Принцеса Шарлийн се завърна в Монако преди две седмици след шестмесечния си престой в Южна Африка. Според принц Албер, тя се е чувствала доста добре в първите няколко часа у дома, но след това е станало видимо, че нещата не са никак добре. Ден след като сподели снимка с цялото си семейство, Шарлийн отказа участие в националния празник на Монако заради тежка умора.
 
Още за здравословното състояние на принцеса Шарлийн ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase