10

Анонимен

преди 2 години

Май "Проклятието на рода Грималди" пак се прояви... дано да не е с толкова трагични последици като при принцеса Грейс.Не вярвам много в такива неща, но предвид колко нещастия са се случили в този род... май все пак има нещо вярно.

9

Това е извращение

преди 2 години

В днешно време да има монархии и роби това е скандално !!! Тези хора просто не трябва съществуват.

8

Демокрация

преди 2 години

Американски войски за освобождение да пратят там да ги освободят от ТИРАНИЯТА на Монархията. Военни бази и лагери за свобода и демокрация.

7

Робовладелци

преди 2 години

Трябва хората да се освободят НАПЪЛНО от МОНАРХИЯТА и ТИРАНИЯТА тези хора просто трябва да изчезнат от лицето на Земята всички видове кралски особи и техните роднини и производни и подобни изчадия.

6

Фен

преди 2 години

Овикновени леки реакции след ваксиниране с елитна ваксина. Нищо особено.

5

Анонимен

преди 2 години

Всички (ДО ЕДИН!!!) принцеси, принцове, кралски фамилии, крале и тям подобни отпа,дъци са практикуващи сатанисти, трафиканти на деца, педофили и изнасилвачи. Не ги съдя, понеже Бог каза да оставим това на него. Само ви информирам, за онея които са заинтересовани.

4

Не се подигравайте

преди 2 години

Жената може да е тежко болна и да има нужда от помощ. Не се гъбаркайте с хорските драми! Като са със синя кръв да не би да не страдат. Късмет и здраве на принцесата, че е майка и децата и имат нужда от нея!

3

Алекс

преди 2 години

Принца на Монако не е на 43,а някъде ок.60.И в това е проблема.Принцеса Шарлийн е доста по-млада и си иска опъване.

2

Асан

преди 2 години

Принцъ не вдигал самолета и получила нервна криза :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Тия Африканци с тия 25 сантима точилки са я разпрали. А принцо си мислил че са я излекували. Да се връща при точилките и ще оздравее веднага.