БГНЕС

Стилът на принцеса Даяна продължава да е истинско вдъхновение за много жени години след нейната смърт. Покойната майка на принцовете Уилям и Хари ще бъде запомнена с лекия грим, който предпочитала. Част от него е любимият ѝ  молив за очи в син цвят, който отново е на мода, при това тази есен. 

„Тя беше човек, в когото обществото се вглеждаше през цялото време. Именно заради това, не е особено подходящо да променяш външния си вид на всеки пет секунди. Тя малко промени грима си. И то не толкова драстично. Мисля, че драматичната промяна, всъщност, не е за някой, който е в Белия дом, в парламента или в кралското семейство, тъй като то просто не е подходящо“, разказва Мери Грийнуел, която отговаряла за грима ѝ . В един момент тенденциите се изменили и по-актуални били бежовите и кафявите тонове, но бившата съпруга на принц Чарлз не искала да ги възприема. 

Синият молив - запазена марка за Даяна  
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от SOFIE S. BLICHER-Makeup Artist (@makeupbysofieblicher)

 
Именно през през 80-те години принцесата започва да носи син молив под очите, съчетавайки го или с черна, или със спирала в същия цвят. Гледайки The Crown, ще видим Ема Корин именно с този грим, който през есен 2021 е сред най-често срещаните, само че за някои дами цветната очна линия е доста по-добър вариант. 
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase