10

Анонимен

преди 2 години

До Щерю За мъжа е достатъчно да е една степен по-красив от ***. Знам, че ще кажеш, че при Чарлз и тази една степен липсва, но така или иначе красотата не е главното достойнство на мъжа.

9

Щерю

преди 2 години

Не е за вярване, но факт - грозотията Даяна е по- красива от хубавеца Чарлз...

8

Дианка

преди 2 години

Даяна е била даже невзрачно - грозновата. Тънки устни, кофти прическа, попрегърбена стойка, липса на талия, огромен и крив нос. Но в погледа ѝ има нещо толкова миловидно и невинно - огорчено, че с това е пленявала народа.

7

Ами

преди 2 години

До Анонимен Била е човек с доста разклатена психика, вероятно от детски травми. Бременна в трети месец да се хвърлиш да се търкаляш надолу по стълбите на двореца защото си се скарала с мъжа си не е съвсем нормална постъпка. И много други неща, но не е тук място да се обсъжда. Има документални филми с нея,който иска да гледа и ще разбере. Мисълта ми е, че не е това за което я възприемаха хората.

6

Анонимен

преди 2 години

Никога не е била красива. Бледа, безлика. И нещастна жена. Вероятно е биладобър човек, но и това не знаем.

5

Е чак толкова не е

преди 2 години

До пияница мистикЧак ужасяваща грозотия не е, но не е и такава красавица за каквато я превъзнасят.Нормално изглеждаща жена,още повече като се има предвид как изглеждат повечето англичанки, даже е симпатична.Отделно, че с преструвки омая хората и те започнаха да я приемат едва ли не като ангел небесен, а Чарлз като виновник за всичките ѝ неудачи, което съвсем не е така.Има достатъчно док.филми, който иска ще разбере.

4

Анонимен

преди 2 години

красива женае Даяна а вие си гледайте вашите жени

3

Анонимен

преди 2 години

Английския е много скапан език. Давид го казват Дейвид, а Диана го казват Даяна.

2

пияница мистик

преди 2 години

Ужасяваща грозотия. Винаги съм се удивлявал като чуя да говорят, че била много красива

1

Васко

преди 2 години

Боже, колко е грозна