Снимка: iStock

Има хора, които са достатъчно сигурни в себе си и нямат проблем да приемат разумната критика, която им е предложена по конструктивен начин. Тези хора не позволяват на подобни забележки, съвети или насоки да засегнат чувствата им и като цяло не ги приемат твърде лично. От друга страна, има хора, които никога не могат да понесат критиката с лека ръка. Този тип личности обикновено са по-дребнави, докачливи и/или неуверени в себе си. Според астрологията представителите на четири зодии не умеят да приемат критиките правилно, така че да се възползват от тях максимално, да се мотивират и да се подобрят.

Ето и кои са тези знаци:
 

Лъв
 

Лъвовете смятат, че са най-добрите във всичко. Те чувстват, че никога не могат да допуснат грешка или да направят нещо нередно и заради това те не знаят как да се справят или да реагират на критиката, когато я получат. Лъвовете се опитват да изглеждат хладнокръвни, когато някой ги критикува, но истината е, че приемат забележките твърде лично като смятат, че другият човек просто не ги харесва или им завижда и за това им намира кусури. Лъвът рядко може да извлече нещо полезно от критиката, защото просто не се вслушва в нея.
 

Дева
 

Девите вярват, че са перфектни. Те смятат, че имат много по-добри умения, знания и способности от повечето хора в своя социален кръг. Тоест, смятат се за много по-качествени, комплексни, интелигентни и мултифункционални личности от всички останали. За това, когато някой критикува работата им, Девите се чувстват не само много наранени, но стават и много отбранителни. Те отвръщат на удара с удар като не пропускат да уведомят другия човек, че мнението му е погрешно, а способностите му са далеч от съвършенството.

За другите зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase