IStockphoto

Да, Хелоуин не е български празник, но нищо не ни пречи да се маскираме и отидем на някое тематично парти за повече настроение. А както е тръгнало – то ще е или със зелен сертификат, или домашно – с най-близките приятели. И за него ви трябва вдъхновение, което можем да ви дадем!

Хелоуин се свързва със зомбита, духове, вещици, както и приказни герои, в които може да се превъплътите на 31 октомври. След като ви дадохме някои идеи за дегизировка, както и ви показахме актуален грим, е време да обърнем внимание на ноктите. Освен с кръв, кръстове, тиквички и черен лак, може да ги украсите с какво ли още не, за да бъдете по-оригинални за празника. Но дори и да не ходите из къщите, събирайки лакомства, или пък на купон, може да разнообразите с един тематичен маникюр, който ще издържи поне седмица.
 
1. Нежни паяжини
 
Паяжината е класически мотив за хелоуински маникюр. Освен това се рисува много лесно върху плочките, стига да имате хубав лак с ултратънка четка. А защо да не го съчетаете с цветни върхове като Ким Тронг – маникюристът на звезди като Ким Кардашян и сестрите ѝ.
 
Вместо да лакирате всеки нокът в черен лак и отгоре да правите паяжина, бъдете по-различни. Ползвайте за основа бежово или млечно, като сложите оранжево върху всеки връх. А върху самата линийка може да направите нежна паяжинка с друг лак.
 
Тази идея става и за мъже. И това доказват ноктите на музиканта Дам Ливайн – в розово и зелено.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kim Truong (@kimkimnails)

2. Зловещи духчета
 
Боо! Друга рисунка, която задължително може да присъства поне на един нокът от маникюра ви, е тази на духче. То може да бъде бяло, на по-светъл фон или пък в по-близък план, като се виждат само очите му...
 
Още идеи за маникюр за Хелоуин ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase