Снимка: istock
fallback

Продукти:

6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматена пасата
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматената пасата и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Кико

преди 2 години

Такава "наденица" цял живот да ядеш! Не си за тази работа, хвани се за физически труд и успех!

8

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката ако са наденици - то аз съм трамвай.

7

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката са некви сбабичосани кенвирши дет килото им е по 3 лв. Е... и за наденица бая ще се изръсите. Тая която е от кайма ще ви излезне около 20 лв. килото. Другото са подправки яж, ама ще ревеш.

fallback