БГНЕС
fallback

Дженифър Анистън е готова отново да посрещне любовта и да намери правилния човек за себе си. 

Въпреки че рядко обсъжда любовния си живот, актрисата поговори по темата в интервю с Брус Бози за подкаста Lunch with Bruce. Като за начало, Анистън не е от хората, които успяха да се влюбят по време на пандемията от коронавирус. "Никой с голямо значение не е попаднал в радара ми. Но мисля, че вече е време. Мисля, че съм готова да споделя живота си с друг човек", казва тя.

За Анистън, която се раздели със съпруга си Джъстин Теру през 2017 година, любовните връзки никога не са били приоритет. "Не исках да влизам във връзка дълго време. Обичах да съм си сама. Без да бъда част от двойка. Била съм част от дуо откакто съм на 20, затова исках да отделя малко време на себе си", споделя актрисата.

Все пак Дженифър е решила, че е време да се захване отново с мъжете, но няма да използва приложения за запознанства. Смята да намери правилния човек по старомодния начин, да изгради връзка с него очи в очи и чак тогава да реши дали иска да прекара остатъка от живота си с него.

Цялата статия за Анистън можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Сандо

преди 2 години

колкото по красива е една жена, толкова по-голяма пръчка е в леглото!стара китайска поговорка

47

Анонимен

преди 2 години

След като личния живот на тази баба си е нейна работа, защо тогава пишат статии за това? Много ясно, че не може да се коментира някой неин скорошен филм защото такъв просто няма и световната преса заедно с тая баба ни занимат с клюки около нейния личен живот. То па един живот - имаше една приказка за такива като нея "катър без история".

46

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от феминизма и джендъризма - стари, вкиснати, сами и мразещи целия свят. И естествено, все някой друг им е крив.

fallback