48

Сандо

преди 2 години

колкото по красива е една жена, толкова по-голяма пръчка е в леглото!стара китайска поговорка

47

Анонимен

преди 2 години

След като личния живот на тази баба си е нейна работа, защо тогава пишат статии за това? Много ясно, че не може да се коментира някой неин скорошен филм защото такъв просто няма и световната преса заедно с тая баба ни занимат с клюки около нейния личен живот. То па един живот - имаше една приказка за такива като нея "катър без история".

46

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от феминизма и джендъризма - стари, вкиснати, сами и мразещи целия свят. И естествено, все някой друг им е крив.

45

ПроСоТо

преди 2 години

До анонимна...общо взето съм напълно съгласен с теб....Смущава ме обаче само това:..-След като личния й живот си е лично нейна работа и не засяга другите,защо го прави обществено "достояние"?...Нещо не се връзва..Хем "Не ви интересува моя личен живот",хем.."Я чуйте какво ще ви кажа за личния си живот"....Иначе,тя ми е любимка,скоро няма да си променя мнението..И това жонглиране с "личен живот,но под светлините на прожекторите" важи основно за ВСИЧКИ по-известни личности...

44

Анонимен

преди 2 години

От маалата и ний сме готови.

43

Макарон

преди 2 години

Време ми е да сменя жената с по-млада.

42

анонимна

преди 2 години

И какво мрънкате всички за възрастта й? Можете само да си мечтаете жените ви да изглеждат като нея на тази възраст. А личният й живот си е нейна работа. Ако иска, ще гледа внуци, ако иска, ще ходи по мъже. *** от панелката със закостенялото мислене не може да го схване това, за него има само един начин за живеене. А може би просто гроздето е кисело.

41

Анонимен

преди 2 години

Добра е за дечурлигата да ги научи.

40

Анонимен

преди 2 години

"Приятели" беше приятно сериалче, харесвах я в ролята и там, но вече догуша ми дойде ни занимават с любовните и житейски драми.

39

Анонимен

преди 2 години

Хубав човек.

38

дедо

преди 2 години

"Любовта" в трета възраст с друга игра. Явно Дженифър не е наясно и скоро пак ще реве.

37

Поручик Ржевски

преди 2 години

Ми да мине насам към Перник, че и осигуриме много любов даже и малко романтика ще има

36

Анонимен

преди 2 години

С Рос бяха добра двойка защо го заряза момчето?

35

жена

преди 2 години

А някой 70 годишен с 20 годишна да не е по-добър - смешен, че и чак на карикатура прилича. Тя поне е доста запазена, има и добра кариера, без да е някаква красавица, има чар и не е прос.та като някои от този форум.

34

анонимен

преди 2 години

Прецъфтял, и какво - има и по-прецъфтели от нея от мъжки пол. Ще си намери винаги, но дано не е някой търсач на пари. И при мъжете е същото както при жените, макар че видимо жените бият мъжете по този показател. Не ми е ясно като сте злобни много хубаво ли ви става, що ли........

33

един

преди 2 години

Прав е анонимен, че си е нейна работа как ще живее и какъв ще си го търси. Коментарите са разни, защото и хора разни. По принцип за развъждането е така, но е жалко, че който може да издържа деца, има по малко от бедняците. Това е някакъв природен закон за оцеляване според психолозите.

32

анонимен

преди 2 години

Наистина стига сте писали проооостотии за жената. Както иска, така ще си живее живота, и запомнете, че има предостатъчно да се развъждат по света. Там, особено при богатите, са други отношенията при двойките. Тук е селянннндурщина - мъжът очаква да е отглеждан буквално като малко дете, а жената пък да го дои и ако може да го държи без пукната пара в джоба. Не че и там няма такива, но е по-рядко. Бил съм навън и видях много неща.

31

Джо

преди 2 години

Женифър си мисли че е на 20 години, но вече има много по-свежо агнешко. Женифър мрази мъжете, мрази децата, мрази и жените но... очаква любофта. Ха ха.

30

Пустиняка

преди 2 години

Сака и се на момата,кво сте заревали..И она ше си намери

29

анонимен

преди 2 години

Кой ли ви знае вас какви сте ***, тръгнали да одумват жената, като че ли малко мъже се женят за пари. И била еди - каква си, ами има си кариера жената, има си фенове, много важно какво си мислите за нея. Даже просташките мераклийски коментари са за предпочитане пред злобарските такива!