БГНЕС
fallback

Фактът, че за Анна Курникова и Енрике Иглесиас семейството е на първо място, личи с просто око от профилите им в социалните мрежи. Влюбените с желание споделят снимки и видеоклипове с децата си: Луси, Николас и Маша. Фенове на двойката с удоволствие срещат всяка нова публикация и с интерес наблюдават как растат очарователните им деца.

 
Едва ли е трудно да се досетим, че музиката играе важна роля в живота на звездното семейство. Преди 19 години Енрике и Анна се срещнаха на снимачната площадка към видеото на песента му Escape, а сега най-малката им дъщеря с удоволствие танцува на парчетата от последния албум на баща си.
 
Когато Енрике посочи корицата на албума със своята снимка и пита Маша кой според нея е изобразен там, момичето уверено отговори, че това е „татко“.
 
Още за децата на изпълнителя ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Sunshine

преди 2 години

Факт е, че са много щастливи за разлика от много други "не лигльовци" :-) Това е семейство, освен да работиш , но и да поставяш семейството си на челно място! Затова имат хармония и щастие. Много други нямат и на половината от това, което имат те, като изобщо не визирам финансите :-) Браво на тях, ние много имаме да се учим ;-)

2

Анонимен

преди 2 години

Наследници са колкото на Енрике Иглесиас, толкова и на Анна Курникова. Половината кръв, течаща във вените им е руска. Съгласно българската пословица "От където е жената, от там е и родата"

1

Анонимен

преди 2 години

лигльо!

fallback