Снимка: БГНЕС
fallback

Светски сайт разкри с какво богатство разполагат редица популярни личности, сред които сръбската фолк легенда Цеца Величкович.

Състоянието на певицата се оценява на 80 000 000 долара, пише kurir.rs.

Цеца е най-популярната изпълнителка от Сърбия на Балканите.

Oще по темата
Тя има над 30-годишна музикална кариера. Издала е 15 студийни албума.

Най-посещаваното събитие на Балканския полуостров за всички времена е концертът й на „Ушче“ в сръбската столица. Тогава тя пее пред над 170 000 души.

Мероприятието зае девето място място в световнната класация на най-посещаваните концерти на всички времена.

Други два нейни концерта заемат второ и трето място в класацията за най-посещавани събития на Балканите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

джъст -А- мен

преди 2 години

Междувременно, в паметта ми се беше вкоренила мисълта за прословутия великолепен концерт на Бйело Дугме на 28.август 1977 год. на поляните на така нар. Хайдучка чесма /нещо като сръбския Уудсток!/, издаден също на плоча като лайф-концерт, като смятах, че там са присъствали над 250 хиляди души /по чуто по радиото инфо от великия сръбски дисководещ Минимакса - Милован Илич [1938-2005], когото не бива да го бъркайте с едноименния певец!!/, но реалността чрез Уикито посочва малко над стоте хиляди.

30

джъст -А- мен

преди 2 години

Хич не мога да се съглася с туй нелепо твърдение, леко изсмукано от пръстите, че тая т.нар. ПЕВАЧКА-4алгаджийска кресла е събрала най-многобройната публика в Сърбия / бивша YU. Това нема как да е верно, след като в средата на 2005 г. в столицата Београд възстановената банда на Горан Брегович Бялото копче /т.нар. Bijelo DUGME-Reunion от Сараево/ събира близо четвърт милион зрители и екзалтирани фенс /като официално са били продадени около 220 хиляди билета!/. Източник: Уикипедията, а тя НЕ бърка!

29

Анонимен

преди 2 години

Скоро за тази излезе филм и то от нейната държава за това как съпруга й Аркйан я прави звезда - събира най-добрите текстописци, композитори и аранжори и ги кара да пишат само за нея, ако работят с други ги заплашва. Най-добрите режисьори, най-скъпите дрехи, най-големите зали и бендове само за Цеца. От това страдат доста нейни колежки, както и от медийна завеса, пак платено и гарантирано от Аркан. Само че ето една Драгана в момента е щастливо омъжена, а Цеца вдовица на застрелян мафиот.

fallback