БГНЕС

Близо две десетилетия след като милиони зрители включиха телевизора си, за да проследят приключенията на Кари Брадшоу и компания в Париж, дамите се завръщат и, благодарение на социалните мрежи, ние можем да проследим всяка тяхна крачка преди да ги видим на малкия екран. 

Продължението на "Сексът и градът" вече се снима с пълна сила, а Сара Джесика Паркър не пропуска да сподели снимки от снимачната площадка. От първото четене на сценария, до събирането й с Тузара, Миранда и Шарлот, екранната Кари Брадшоу ни радва с различни кадри и ни кара да броим с нетърпение дните до премиерата на "И просто така". 
 
За съжалание на множеството фенове, Саманта няма да бъде сред завърналите се звезди, тъй като Ким Катрал категорично отказа да участва в каквито и да е било проекти със Сара Джесика Паркър. Това ни накара да помислим, че историята на новите епизоди ще проследява живота само на три от главните героини, но се оказахме в голяма грешка. Наскоро Паркър сподели поредните снимки от площадката, на които се вижда, че групата сякаш е намерила своята нова Саманта. 
 
На кадрите присъстват Сара, Синтия и Кристин, като към тях се присъединява и Никол Ари Паркър, която ще влезе в ролята на Лиса Тод Уексли. Според описанието, дадено от HBO Max, Уексли е майка на три деца и работи като журналист. Феновете веднага заподозряха, че това може да е заместницата на Саманта, но всъщност не е точно така. Никол ще си има собствена история, която ще се развива в 10-те епизода на сериала. 

Още за продължението ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase