БГНЕС

След дълго отсъствие, Джулиан Мур се завръща на екран, прегръщайки тъмната си страна в новия минисериал Lisey's Story на Стивън Кинг. Тя също така излиза от 2020 година с няколко нови навика. „Това, което искам да кажа е, че най-накрая всички ние се завръщаме към нормалното“, казва актрисата в предаването Live with Kelly and Ryan.

По време на интервюто Мур разкри няколко тайни от ежедневието си. Разказва, че никога не носи грим, освен когато се появява по телевизията. Макар на 3 декември 2020 година да навърши 60 години, актрисата все още изглежда зашеметяващо и много често хората се изненадват, когато научат истинската ѝ възраст. Неостаряващата ѝ визия се дължи на няколко трика в грижата за кожата, които Мур спазва.
 
Интересното е, че Джулиан толкова сериозно се отнася към стареенето на кожата, че дори не седи навън в ресторантите. Причината е, че иска да се предпази възможно най-много от увреждането на UV лъчите.
 
Ето още няколко трика, с които Джулиан Мур поддържа кожата си във върхова форма
 
1. Не пропуска слънцезащитата
 
Като всяка добра холивудска звезда, Джулиан е заклет фен на слънцезащитните продукти. Според нея, това е най-важното нещо, което всеки от нас трябва да притежава, а тя самата го използва от 23-годишна. Актрисата няма любима марка, като единственото правило е кремът да бъде с висок фактор.
 
„Слагам слънцезащитния крем и гледам да стоя далеч от слънцето. Това е“, казва тя. Допълва, че се разхожда само по късните часове на деня или пък избира сенчестата страна на улицата. Макар да изглежда доста трудно за спазване, Мур споделя, че постепенно е свикнала с тези правила и дори вече е развила непоносимост към слънцето.
 
Външните маси на ресторанта също не са по вкуса на актрисата. „Няма начин да седна там. Все едно се печеш на пещ. Освен това в Ню Йорк постоянно има трафик и цялата мръсотия попада в храната ви“, казва тя пред The Cut. Именно затова тя предпочита вътрешна маса, за да бъде спокойна както за ястието, така и за кожата си.
 
2. Без суши преди важни събития
 
Преди да се появи на червения килим, Джулиан избягва храни с високо съдържание на натрий. Причината е, че лицето ѝ се подува и не може да спадне навреме за снимките. Според дерматолози, това не е просто прищявка на холивудска звезда, а наистина доказан факт. Те твърдят, че храни с високо съдържание на натрий могат да доведат до подпухналост.
 
Още от тайните за красота на Джулиан Мур ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase