IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе шестият месец от 2021 година? Предлагаме ви хороскоп за юни, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос.
 
Овен
 
Видимите успехи ще са в деловата сфера и ще са свързани с усъвършенстване на професионалните ви умения. Ще покажете на какво сте способни и ще спечелите доверието дори на хора, които са гледали на вас с известни резерви. Ще разширите сферата си на влияние и ще успеете да създадете нови, стабилни и перспективни професионални контакти. Колкото по-точни са плановете ви, толкова по-убедителни ще са резултатите. Не предприемайте резки промени, засягащи личния ви и семеен живот.
 
Телец
 
Спокоен и наситен предимно с положителни емоции период. Радостните мигове ще са свързани с близките и със събития, засягащи личния ви живот. Професионалните ангажименти с нищо няма да ви изненадат. Деловите отношения ще са предвидими. Ще сте достатъчно привлекателни и въздействащи, за да спечелите доверието на влиятелни личности, от които зависи реализацията на дългосрочните ви планове. Въпреки това, разчитайте предимно на себе си. Не се опитвайте да се доказвате на хора, които очевидно не различават черното от бялото.
 
Близнаци
 
Преживяванията, а оттам и настроението ви ще изглеждат като синусоида: нагоре-надолу, нагоре-надолу… Ще се справите много по-лесно, ако не драматизирате излишно, а подхождате към проблемите здраво стъпили на земята. Първоначално продължете работата си по проектите, с които се занимавате напоследък. Резултатите може да не отговорят изцяло на очакванията ви, но ще разполагате с варианти за корекции. От особена важност е да прецените правилно кога и в какви инициативи да участвате. По този начин не само ще разпределите силите си оптимално, но ще можете да разгърнете и лидерските си умения.
 
Рак
 
Периодът преди навлизането на Слънцето във вашия знак ще е сравнително спокоен, на моменти дори отегчително-монотонен, но след това ще се наложи доста да се потрудите. Големите планове обикновено са свързани с голямо старание. Събитията изведнъж ще променят характеристиката си и ще ви принудят да реагирате светкавично. Често ще се налага да правите компромиси или пък да променяте гледната си точка. Освободете се от опасенията и го приемете като вариант за актуализиране и разширяване на собствения ви мироглед.
 
Лъв
 
Придържайте се към два важни принципа през най-красивия летен месец от годината: не си поставяйте твърде амбициозни цели и не изисквайте прекалено много от партньорите си. Малко ще са случаите, в които решенията ви ще зависят от външни фактори. В такива моменти водещ критерий трябва да е финансовият резултат. С най-големи постижения ще се поздравят представителите на творческите професии и тези, които се занимават с организация на мероприятия и анимация на събития. Предложение за създаване на общ дом или за юридическо оформяне на отношенията ще получат онези от вас, които са в любовна връзка повече от година.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 месец

Няма да се подмия!

3

Анонимен

преди 1 месец

Да се подмиеш после

2

Анонимен

преди 1 месец

Тази година юни няма комари и мухи..... измряха от студа