Снимка: istock

Продукти:

600 г обезкостени пилешки гърди без кожа
2 супени лъжици брашно
сушени розмарин, мащерка, босилек, риган, общо около 1 1/2 с.л.
сол, черен пипер на вкус
1 супена лъжица зехтин
3 супени лъжици масло
4 стрити скилидки чесън
няколко стръка свеж магданоз
 
Приготвяне:
 
Месото се нарязва на хапки. В купа комбинирайте сушените подправки, брашното, сол, черен пипер на вкус. Сложете парчетата месо и хубаво ги оваляйте. Загрейте тиган с незалепващо покритие и добавете 1 супена лъжица масло и 1 супена лъжица зехтин. Запържете хапките от всички страни до златисто. След това добавете още 2 супени лъжици масло, стрития чесън, свежия нарязан магданоз и гответе още около 1-2 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase