IStockphoto

На всеки от нас му се е случвало поне веднъж в живота да иска някакви романтични отношения с друг човек, но те да са само за забавление и да не водят до сериозен ангажимент. В същото време всички ние сме наясно, че за да задържим за известно време интереса на друг човек, без да се обвързваме с него, то ще трябва да го мотаем по някакъв начин.

По-неприятно е, когато сме от другата страна – на мястото на човека, който е лъган, който иска, дава и очаква любов, но му предлагат само трохички време или казано с други думи „просто секс“.

Вижте как представителите на 12-те зодиакални знака се държат, когато искат да ви държат „подръка“, но без да изпитват любов към вас и без да имат намерения да градят бъдещето си с вас.
 
Дори и да не вярвате в астрологията, има вероятност да станете жертва на подобни измамни взаимоотношения, на които да възлагате доста по-големи очаквания.
 
Овен
 
За да ви държи наблизо, но без да се обвързва с вас, човекът Овен често ще ви пише закачливи есемеси и редовно ще си чати с вас по всяко време на денонощието. По този флиртаджийски начин той ще ангажира мисълта ви и ще ви кара да вярвате, че наистина се интересува от вас. Той обаче няма да прекарва качествено време с вас и по-скоро винаги ще се оказва доста зает, когато поискате от него реална среща. Най-вероятно коварните му намерения ще включват само секс без ангажимент, но и никога няма да ви го каже директно.
 
Телец
 
Телецът, който иска отношения за секс, но без да има намерение да гради сериозна връзка с вас, ще се държи супер приятелски. Той ще се сближи не само с вас, но и с вашите приятели, а може би и с членовете на вашето семейство. Той ще се преструва, че ви цени и че дори има чувства към вас, но няма да подкрепя думите си с действия. Този човек може да излиза с вас на срещи, да се мотае с вас и вашата компания, но в същото време ще продължава да се оглежда за други потенциални партньори и изобщо няма да ви се кълне във вечна вярност.
 
Близнаци
 
Ако човек от зодия Близнаци ви иска в живота си, но без да желае да сте му ексклузивен партньор, той може и да ви подмами с някакви кухи обещания, които няма намерение да спазва. Той няма да го направи супер директно, но по някакъв начин ще ви убеди да се въртите в неговия приятелски кръг. Той ще излиза с вас, но винаги заедно с други хора. Никога няма да ви покани на среща и да сте само двамата. Той знае, че останете ли насаме за по-дълго, ще се издаде, че всъщност няма чувства към вас.
 
Рак
 
Хората от този знак са лоялни и рядко са склонни да се възползват от чуждите чувства просто ей така. Могат да го направят, ако искат интимност с вас, но само за да излекуват раните си от минала връзка. Те ще ви хленчат за страданията си, ще ви разказват колко болезнени са били отношенията им с бившия им партньор и така ще ви накарат да ги съжалявате и ще ви пъхнат в леглото си. Скоро обаче ще се окаже, че просто са се опитали да спечелят благоразположението ви, без да имат никакви по-сериозни намерения към вас.
 
Как се държат останалите в зодиака, вижте в материал на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase