9

SS

преди 3 години

Мойта живя в къщи осем месеца и спеше на другото легло преди да се оженя за нея без да я пипна с пръст.Консумирах брака два или три месеца след свадбата.И си излезе точна.В нейната култура секса без брак е позор равносилен на смъртна присъда.Макар и азиатка много съм доволен от нея.

8

Анонимен

преди 3 години

мая общата коя зодия е ?

7

Анонимен

преди 3 години

С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.

6

Анонимен

преди 3 години

Всички мъже реагират добре без значение зодията

5

Анонимен

преди 3 години

Ако съдим по авторката - повечето зодии реагират с нежелана бременност.

4

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Престанете да пропагандирате етническо разрушение на Българската нация ! Не става дума за зодиакална реакция, а за елементарна етическа хигиена,която се побира във всички хора,без значение каква е зодията им. Сексът без ангажименти е една семитска тактика за унищожението на чистите раси,създадени от Майка Природа. Самият факт,че се прави секс е вече ангажимент и ако една българка поеме такъв ангажимент с някакъв сириец,турчин или арабин се ангажира в обезличение на собственният си произход.

3

кескьосе

преди 3 години

Не искат мадамите никакъв секс без ангажименти. Иска им се да ударят джакпота със заможен мъж.

2

Срам

преди 3 години

И как стана толкова модерно да е "без ангажименти"?! Някой постоянно ни облъчва с мнението, че това ни правело по-свободни и било голям плюс. Ми добре ама ако утре забременееш? Пак ли ще искаш да е "без ангажименти"? Ами ако се привържеш? Много сте модерни :D

1

Анонимен

преди 3 години

Абре обичам си мацката във бг