БГНЕС

Мария Бакалова не успя да спечели „Оскар“ за поддържаща женска роля, но за сметка на това грабна сърцата на много българи доста преди бляскавата церемония. А за похвалите от Брад Пит и появата ѝ на червения килим определено ще се говори дълго.

Младата актриса бе като истинска Пепеляшка, позирайки пред камерите със своята бяла рокля на Louis Vuitton. Тя я бе съчетала с бижута на марката Moussaieff Jewels. Освен колие и обеци, на дясната си ръка носеше масивен пръстен със скъпоценен камък. Но нещо друго също ни направи впечатление – нежният ѝ маникюр, който сякаш самата тя си е направила.
 
Оказва се, че дизайнът по ноктите на българката е дело на известната маникюристка Бетина Голдщайн, която сподели в своя профил в Instagram, че с удоволствие е работила със звездата от „Борат 2“.
 
„Когато Мария и дизайнерът ѝ ми разказаха историята за нейната романтична визия за „Оскарите“, аз исках да създам нещо елегантно, но и младежко“, споделя тя в социалната мрежа, показвайки бургазлийката и нейните нокти със сив брокат в близък план.
 
„Нарекох го френска лунна светлина“, продължава специалистът за специалния маникюр, разкривайки, че освен с тънка лента на върха, всеки нокът в основата си има и по един полумесец.
 
Подробности за елегантният френски маникюр на Мария Бакалова ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase