10

Инспектор

преди 3 години

Маро,Маро на къкъвто и масникюр да заложиш за нищо не ставаш,Марче подобре без маникюр не ги разбираш тези работи,не е за теб Холивуд Марчелка ,не е.Остави Оскарите за хора с осанка не си за там,soryy Марче.

9

Анонимен

преди 3 години

Гледах откъси от филма ..........ми то всяко второ момиче тинейджър в България се държи така какво и е талантливото чак толкова

8

Анонимен

преди 3 години

А какво казва дедо Руди Джулиани - това ще научим утре.

7

Евала

преди 3 години

Айде стига вече. Тя си имаше 5 минути съмнителна слава, за изпълнена полит. поръчка, като Моника Люински, навремето. Сега -край, посоката е надолу.

6

Анонимен

преди 3 години

Има ръце на доячка. Нормално е когато номинират такива актриси гледаемостта на Оскарите да удари дъното. Дори не се разбра, че има Оскари.

5

Съвет за Мара

преди 3 години

Тъй като интереса взе да пада, аз предлагам на Мимето да направи един трик подобно на Холивудските каки преди - случайно "изтичане" на видео как прави секс с някого. Ако това е чернокож, догодина може и да вземе Оскар.

4

Анонимен

преди 3 години

Изключително важна инфомрация, сега вече ще спя спокойно след като разбрахме какви маникюри има българската Ким Кардашиян. И то на Оскарите гледани от цели 8 милиона зрители в света - рекорд, който най-вероятно ще бъде подобрен следващата година.А какво каза Брат Пит по този въпрос?

3

Ямуксиклилята

преди 3 години

Тя Бакалова днеска изxoдили се за бога пишете....Дръжте ме в течение!

2

Анонимен

преди 3 години

Що бре. Мен това живо ме интересува. Нямам часовник на ръката и шеф на главата. Все с нещо трябва да си запълвам времето.

1

ФНСАОУИН

преди 3 години

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! АЙДЕ НАДОЛЕ У ЛЕВО!