БГНЕС
fallback
Дори и с ограничена посещаемост, наградите „Оскар“ 2021 се оказаха идеалното място за някои известни дами да покажат своите силни половинки. Тази година дебюта си като двойка за първи път на червения килим направиха актрисата Кери Милиган и фронтменът на групата Mumford & Sons - Маркъс Мъмфорд.
 
Всъщност двамата са съпрузи от цели 9 години и вече имат две деца, но чак сега решиха да покажат на света, че са едно щастливо и задружно семейство. Двукратно номинираната за „Оскар“ актриса и музикантът са приятели от детството си, а брака си сключиха през 2012 г.
 
Другата нова звездна двойка на червения килим се оказаха топмоделът Паулина Поризкова и сценаристът Аарон Соркин. Те за първи път показаха своята връзка пред очите на обществеността, въпреки че за отношенията им се говори от няколко месеца.
 
56-годишният чешки модел се появи във вталена златна рокля, съчетана с многоцветно портмоне и висящи обеци, а 59-годишният ѝ кавалер заложи на тъмносин смокинг с папийонка. Двамата се прегръщаха без свян на червения килим, а лицата им видимо излъчваха щастие.
 
Междувременно и още една над 50-годишна звездна красавица обяви публично своята любов, а именно Хали Бери. Тя позира на червения килим с последното си гадже – музиканта Ван Хънт, с когото има връзка от около година.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 години

тая има огромниЦици, колко ли краставици е намачкала с тях?

3

Анонимен

преди 3 години

"Холивуд поучава и се кара на потребителят който го храни и издържа"............................................Поведението на Холивуд не е изключително, а е закономерно. Потребителят знае, че властите в държавата са три, максимум четири. Това не е цялата истина. Властите са повече. Холивуд е основен и пълновластен представител на Идеологическата Власт в световен мащаб с малки изключения. Холивуд е законодател на направленията, желанията, морала, мислите и чувствата на copoc-потребителя.

2

Анонимен

преди 3 години

На зеления коридор кога ?Никой не пише че тези Оскари били с най нисък рейтинг заради проповедите на холивудските мулти милионери как нормалните люде- потребители на седмото искуство, трябвало да живеят и за кого да гласуват . Да , Холивуд поучава и се кара на потребителят който го храни и издържа .

fallback