Продукти:
225 г бекон, нарязан
2 големи картофа, обелени и нарязани
400 г домати от консерва, нарязани
225 мл пилешки бульон или повече, ако е нужно
Сол и черен пипер на вкус
150 г ситно нарязано зеле
Приготвяне:
Сложете бекона в дълбока тенджера на висока температура с малко мазнина. Запържете до златисто. Добавете картофите, доматите и достатъчно бульон, за да ги покрие. Овкусете със сол и пипер. Оставете да заври и намалете температурата. Нека къкри 20 минути или докато картофите омекнат напълно.
Добавете зелето и оставете да се свари за още няколко минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Ескофие
преди 3 годиниАко в тази супа на снимката има 400 гр доматено пюре , аз ще си отрежа публично топките и ще си ги изям панирани
3
зеле
преди 3 годиниа кога се слага и къде зелето
2
Анонимен
преди 3 годиниЗелева супа, но зелето е само 150 гр.?!Абе, що ли ви чета??!!