Снимка: istock
fallback

Продукти:

225 г бекон, нарязан
2 големи картофа, обелени и нарязани
400 г домати от консерва, нарязани
225 мл пилешки бульон или повече, ако е нужно
Сол и черен пипер на вкус
150 г ситно нарязано зеле
 
Приготвяне:
 
Сложете бекона в дълбока тенджера на висока температура с малко мазнина. Запържете до златисто. Добавете картофите, доматите и достатъчно бульон, за да ги покрие. Овкусете със сол и пипер. Оставете да заври и намалете температурата. Нека къкри 20 минути или докато картофите омекнат напълно.
 
Добавете зелето и оставете да се свари за още няколко минути.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Ескофие

преди 3 години

Ако в тази супа на снимката има 400 гр доматено пюре , аз ще си отрежа публично топките и ще си ги изям панирани

3

зеле

преди 3 години

а кога се слага и къде зелето

2

Анонимен

преди 3 години

Зелева супа, но зелето е само 150 гр.?!Абе, що ли ви чета??!!

fallback