Снимка: Lap.bg
fallback

Швейцария се подигра с България и след победно 3:1 на стадион "Васил Левски" записа изключително лесна победа в първа среща от световните квалификации за Катар 2022.

Головете за гостите забиха Емболо (7), Сеферович (10) и Шакири (13). Почетното попадение за родните национали вкара Кирил Десподов (46).

Трябва да се отбележи, че България има само два успехи в последните си 23 официални мача. Срещу 7 равенства и цели 14 поражения. За последно спечелихме официален мач на 17 ноември 2019 година срещу Чехия с 1:0.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

189

Анонимен

преди 3 години

"Лято 94" има нагласата да пречи.Ако може и избори да няма.Ако може доживот да се водят на щат.Ако може,парите за школите,да са самомалък фокус,който те си разиграват.Ще харзулнат Бербатов.Финал няма даима.Гледат от Борисов и копират.

188

Ние

преди 3 години

Каквато държава и управление такъв е и спорта.Даже мисля,че това което имаме като спортисти е много по-добре от което може да се очаква. Погледнете какви школи имаме и ще.видите,че.отбора ни се справя добре. Погледнете какво става в БФС и тогава ще бъдете горди на постиженията на отбора.

187

Не

преди 3 години

Не трябваше да махат Дерменджиев. Сега ще имаме много ,по сериозни загуби.Но въпреки всичко и това ,че не харесвам новия треньор трябва да го оставят.Тези момчета на 6 до 12 месеца им сменят треньорите. Няма как да играят по-добре.Единствено,ако докарат Тухел,тогава да махат треньора.Оставете две години да работи и да изгради отбора и правилния стил на играта в зависимост от футболистите.Дерменджиев може да е учител на Ясен.

fallback