БГНЕС
fallback

Неотдавна Дрю Баримор сподели, че в момента киното не ѝ липсва и не възнамерява да се връща на снимачната площадка. Като отдадена майка, а от няколко месеца и тв водеща, актрисата все по-често споделя за здравословното си хранене и това как се грижи за семейството по време на пандемия. В профилите ѝ в социалните мрежи тя дори показва любимите си рецепти и упражнения за тонус. А наскоро даде интервю за EatingWell, където разкрива подробности за своя режим.

По повод Националната седмица на закуската, звездата разкрива сутрешната си рутина, която по думите ѝ, не е по-различна от тази на всяко семейство с деца.
 
Мюсли с прясно мляко, гевречета, крема сирене и много плодове. Това обикновено приготвя Баримор за своите момичета. Иначе за себе си приготвя вода с лимон, за която споделя в Instagram колко е полезна.
 
„Винаги се опитвам да намеря баланс между различни плодове и зеленчуци, както и другите неща“, казва тя и изтъква, че предпочита да дава повече зърнени храни, отколкото тесто на децата. Но все пак понякога в менюто им присъстват макаронените изделия, защото те обожават паста по всякакви различни начини. Що се отнася до обяда, тя е изключително щастлива, когато те искат риба, например сьомга, или си изяждат пилето в чинията.
 
Дрю посочва, че с напредването на възрастта се е научила да приема по-чиста храна и да избягва боклуците, с които се тъпчела като по-млада.
 
„Невинаги се грижех за себе си. Не тренирах, не се хранех здравословно, пиех може би твърде много. Работех твърде усилено и бях екстремист. Недоволствах, когато хората ми казваха да намеря баланса. Сега е различно и се чувствам така, сякаш съм на много по-добро място“, категорична е тв водещата, която вече дава съвети за хранене на много свои колежки, които все още ядат безразборно поради натовареността по време на снимки.
 
Още за режима на Дрю Баримор по време на пандемия ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

факт

преди 3 години

Тази пу тк а е на 45 години. Ако не беше от семейство на артисти и не я вкарваха в много филми нямаше да сме я виждали и чували. Но беше прелестно мъниче в Извънземното , сниман около 1980 година.

6

А

преди 3 години

Защо ще иска някой да следва доказано неработеща диета?

5

Ахмед

преди 3 години

Само шекер, фъстъци, фурми и цитруси и ще си като в рая.

fallback