IStockphoto
fallback

Когато е била на 11 или 12 години, Мария Бакалова е рисувала картинки на знака на Холивуд на училищното си бюро. Тя започва да се занимава с изкуства от 6-годишна възраст, когато се записва да учи пиано и флейта, както и "всякакви музикални уроци". Но постепенно амбициите й се променят и тя се съсредоточава върху филмите. 

"Чувствах, че музиката не е достатъчна. Исках да направя нещо повече. Да ровя дълбоко в себе си. И започнах да мечтая да бъда успешна холивудска актриса", казва Бакалова пред The Wrap. Имайте предвид, че актрисата не е учила в училище, което изпраща възпитаниците си на най-голямата кино сцена. Именно затова Мария смята, че мечтите й никога няма да се сбъднат и тя няма да има възможност да върви по Алеята на славата, камо ли да попадне в номинациите за "Златен глобус", "SAG" и други престижни награди. 
 
"Казвах си, че никой няма да даде възможност на източноевропеец с акцент"
 
Бакалова е решила да се откаже от холивудското кино и да се фокусира върху датското, руското и италианското, което е по-близо до нея. Сега обаче тя дава интервюта пред известни водещи от къща в Лос Анджелис, където прекарва пандемията. Мечтата се сбъдва, защото някъде по пътя към по-разумно, по-малко звездно бъдеще, това малко момиченце с интерес към руската литература и мечта за нещо велико, всъщност се превръща в голяма холивудска актриса с номинаци за "Златен глобус", "SAG" и награда от "Избора на критиците". 
 
Бакалова постига всичко това с дебют, който не се преподава в нито едно актьорско училище. Сара Барън Коен вижда способностите й за импровизация и комедия, като веднага я взима за ролята на дъщеря си Тутар във втория филм за Борат. На Мария са й поставени няколко трудни задачи, с които тя се справя повече от чудесно, но сцената, която привлича вниманието на цял свят, е тази с Руди Джулиани. Двамата се намират в хотелска стая, а бившият кмет на Ню Йорк е заснет как си оправя ризата и се опитва да прелъсти Мария. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Българката успява да се справи добре с импровизациите, благодарение на годините си в театъра. Тя застава на сцената още от 12-годишна, след което е приета да учи и в НАТФИЗ. "Там, ако сгрешиш, трябва да го забравиш и да продължиш, защото нямаш втори дубъл", казва тя пред The Wrap.

Още за успехите на Мария Бакалова ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Барут

преди 3 години

Може и да е талантливо момичето, но тази пародия на филм.... Как да разберем. То не става за гледане

40

Do 41:

преди 3 години

Какви пенсионери, бе пpocтaк?При мен в момента е 5:25.Абсолютно некадърна, пpocтa пaткa.Гледай кадрите, които тя си е сложила в Инстаграма - как й подскача корема когато бяга хванала ръката на оня.Тотална липса на морал да осмива българките.Липса на интелект, а сигурно си пиян щом пишеш, че е "хубава".И това, което вас ви интересува най-много ---дори един шофьор на камион в САЩ е изкарал повече пари оттая през тази година.

39

Антитрол

преди 3 години

Драги пишещи в този форум пенсионери, момичето е и талантливо и хубаво. Като не ви стават патките и сте винаги завистливи си слушайте Радка Пиратка и се прехласвайте по световно неизвестните "звезди " като Азис и Преслава.

fallback