Pixabay

Сексуалният ни живот се влияе от много фактори, включително от положението на Луната и Слънцето спрямо другите планети, лунния календар, енергийните потоци. За жената е много важно да проучи изцяло партньора си – неговите черти, силни и слаби страни, предпочитания, за да избегне излишни разочарования в бъдеще. 

Сексуалните навици на всеки представител на знака са различни. Разбира се, това не са златни правила, но все пак астрологията дава някои насоки.
 
Овен
 
Страстни и сексуално активни. Най-често те самите поемат инициативата и не търпят отхвърляне. Спокойно може да се каже, че мъж, роден под този знак, е искрен и това се отразява в неговите сексуални характеристики. Овенът първоначално е фокусиран само върху себе си и върху своите чувства и предпочитания. И трябва да го научите да се чувства партньор. И е по-добре да говорите за чувствата си с мъжа Овен директно. Защото, ако усети женски манипулации, ще си тръгне. Мъжът Овен не обича измамата. Привличат го страстни, отворени, но и лоялни партньори.
 
Телец
 
Те обичат дългите игри в леглото. Много са креативни, но не и екстремни. Предпочитат бавен, премерен секс, подправен с разговори и комплименти. Романтици, но не са сред най-лоялните мъже. Той е способен искрено да обича жена си и... няколко любовници. 
На външен вид мъжът Телец е много надежден, те са грижовни съпрузи и бащи. Но заради силния му темперамент се случва една жена да не му е достатъчна и нито възрастта, нито силните чувства към съпругата му често могат да го спрат.
 
Близнаци
 
Неудържими любовници, обичат разнообразието. Те се отличават с необикновени лудории и любов към ролевите игри. Те са много активни и приказливи по време на секс. Близнаците ще се интересуват от всичко във вас – и от тялото, и от душата. Близнаците са един от най-общителните знаци на зодиака. Уви, те също не са най-лоялните.
 
Мъжът Близнаци не е най-надеждният съпруг, той може много да се увлече по друга жена, да повярва, че е открил голямата любов, но след година-две да се размисли, да се опита да се върне или да се впусне в нова връзка. Ако свържете живота си с Близнаци, установете силни и топли връзки със семейството му, така че в случай на опасност за брака ви, те да ви помогнат да го спасите.
 
Също така, трябва да се подготвите за всякакви експерименти в леглото и активно да ги предлагате сами, да отделяте на капризните Близнаци много време и внимание!
 
Рак
 
Сдържани, срамежливи, но много нежни любовници. В секса те са последователни и избирателни. Първо, внимателно проучете партньора, без да прибързвате. Не очаквайте от тях страсти и късане на дрехите ви. Прелюдията е важна за Раците. Той ще бъде много доволен, ако преди да правите любов, издърпате завесите, запалите свещи, вземете топла вана и му направите масаж.
 
Всичко това ще донесе на несигурния Рак чувството за безусловно приемане. Ракът е най-привързаният зодиакален знак към майка си. И, разбира се, той ще избере партньорка, подобна на нея. Бъдете готови периодично да се държите майчински с него, той ще ви отговори с внимание и лоялност. И ще трябва да се сприятелите с истинската му майка – без това няма да се мине!
 
Как се държат останалите зодии в леглото, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase