IStockphoto

Клиновете са предпочитани от много жени за уикенда или спортуването във фитнеса. Но от началото на пандемията до момента, все повече ги носят в ежедневието си, след като оставиха настрани стилните дрехи за офиса и си останаха вкъщи. Леки, удобни и прикриващи някои недостатъци, те могат да се комбинират с най-различни дрехи, като през 2021-а година ще продължат все така да се търсят. 

Макар и да са едни от най-простите артикули в гардероба, клиновете не се избират лесно. Особено ако искате нещо по-различно от чисто черен или еластичен за упражнения. Все повече марки предлагат модели, които са доста елегантни. Освен в материята, голямо разнообразие има и в цветовете.
 
Клиновете с висока талия бяха хит през 80-те, а кожените модели диктуваха модата 10 години по-късно. Сега тези за йога са едни от най-търсените по време на социална изолация. Въобще, все повече известни дами ни показват, че спортните клинове не са за изхвърляне и ги съчетават както с жилетки, палта и спортни якета, така и с маратонки, дори ботуши.

Какви са тенденциите при клиновете за 2021 г.?
 
1. Клинове с дължина до глезена
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Style for You (@styleforyou_rimbo)

 
Ако отидете в някой аутлет и премерите няколко модела, не се учудвайте, че има някои, които са по-къси. Тези с дължина до глезена са универсални и стават не само за тренировки. Може да ги носите с любимия си широк пуловер. В по-топло време се комбинират с маратонки или половинки, а когато падне снега, се побират чудесно в ботуши.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @amyharrison_xx

2. Памучни с ръбове
 
Ако обичате класическите клинове, може да смените малко стила, като си купите подобен. Той също ще е памучен, който няма да дразни кожата и с него ще ви е изключително комфортно, само че ще е с ръбове.
 
Въпросният модел клин е по една от тенденциите трикотаж за зимата. Подобни на него са много блузки, рокли и поли. Благодарение на това, че са оребрени и от по-качествена материя, те са и доста еластични.
 
Още актуални модели клинове ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase