IStockphoto

Може и да сме навлезли в ново десетилетие, но най-добрите прически за тази зима сериозно ще ни върнат назад във времето.

Спомените за 70-те и 90-те години изскачат на преден план, благодарение на подстригванията, които виждаме из социалните мрежи. Вземете пример от къдравата коса с бретон на Сандра О или пък вдъхновението на Селена Гомес от Рейчъл Грийн. И двата вида са възкресени от миналото, но с няколко леки подобрения, те отново са на мода и през 2020 година.
 
Фризьорката Сали Хершбергер застава пред InStyle, за да разкрие какви ще бъдат тенденциите в косите тази зима. Тя, заедно с колегата си Райън Тригстад, споделят съветите си за следващото ви подстригване, без значение от дължината на косата и настроението, с което навлизате в следващия сезон.
 
Ето пет прически, които ще бъдат популярни тази зима

1. Боб
 
Тъй като изолацията ни дойде в повече както на психичното здраве, така и на косата, не е изненадващо, че повечето от нас бързат да отрежат онези излишни сантиметри по най-бързия начин. Докато обикновеният боб ще продължи да бъде популярен през 2021 година, Хершбергер казва, че слоестата, текстурирана версия на прическата ще е добро подобрение за зимата.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kaia (@kaiagerber)

Вземете пример от Кая Гербер, която се похвали, че сама е боядисала косата си по време на пандемията. Супермоделът залага на стил боб, тъй като не изисква много грижа и е подходящ за следваща тотална изолация. Разбира се, тази тенденция не е само за прави коси. Актрисата Лора Хариер ни показва как стилът чудесно пасва и на къдравелки.
 
Още за най-популярните прически през зимата, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase