IStockphoto

Няма спор, че с идването на пандемията спортното облекло започна да доминира в гардероба ни. Тези от нас, които останаха да работят от вкъщи, замениха официалните дрехи с нещо по-удобно, като анцузите, тениските и суитшъртите станаха предпочитани за ежедневието на много хора.

След като мнозина започнаха да носят своите екипи не само вътре, а и на разходка, за повечето хора вече е нормално да излизат облечени сякаш са се запътили за тренировка във фитнеса. Тази тенденция ще се запази и през новата година, но поради факта, че навлязоха и облеклата тип пижама – по-широки и размъкнати, тя ще претърпи някои промени. С това клиновете плътно по краката ще бъдат заменени от така наречените джогинг панталони. Те приличат на долнище на анцуг, имат връзки, кантове и надписи, но са една идея по-стилни и могат да се съчетаят с различни модели дрехи и обувки – както при жените, така и при мъжете.
 
Много едноцветни комплекти, които се продават по магазините тази зима, предлагат суитшърт и джогър. Тях може да носите у дома, почивайки си пред телевизора, но ако последвате примера на някои известни личности, ще ги съчетаете с кубинки, блейзър, ризи и дори някои плетива.
 
Как да носите джогинг панталони тази зима?
 
1. Джогинг панталони с плетена жилетка
 
Примерът идва от Джиджи Хадид. Младата майка има нужда от комфортни дрехи. Тя е избрала да разходи своята дъщеричка в парка със светлосин спортен комплект.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid)

Долнището на модела е тип джогър и може да се носи отделно. В случая тя е съчетала него и спортното си горнище с дълга плетена жилетка – друга тенденция за сезона.
 
Вместо маратонки, на краката си Джиджи има кафяви боти, които отиват на кенгуруто, отличаващо се с животински принт, в което е сложила бебето.
 
Още съвети за това как да носите джогинг панталони, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase