Снимка: Pixabay

Ако есента започва с леки пуловери, то до настъпването на зимата вече сме извадили по-дебелите дрехи и палта, за да се запазим от минусовите температури. В същото време обаче искаме да бъдем стилни през този сезон, тъй като изявите ни сред хора и професионалните ни ангажименти не спират. И докато някои от нас обичат зимното време, защото им позволява да се обличат по-спортно и да носят любимите си големи суитшърти, то други имат нужда от нещо модерно и красиво в гардероба си.

През последните години всяка зима сред тенденциите присъства роклята тип „пуловер“. Тя е удобна, елегантна и топла. Перфектните качества на една зимна дреха. Хубавото на този модел е, че е толкова добре направен, че може да се носи с почти всичко в гардероба и да ви превърне в следващия топмодел на България. Имате избор да я комбинирате с любимите си дънки, палто или пък да изберете достатъчно дълга рокля, която има нужда само от стилни ботуши за завършек.
 
Ако все още се чудите какво да подарите на приятелките си за Коледа или пък искате да се поглезите с нещо за празниците, роклята тип „пуловер“ е перфектното решение. Тъй като все още търговските центрове са затворени, ще трябва да си поръчате онлайн, като внимавате за определени неща. Сега обаче не говорим за киберсигурността ви, а за стила ви.
 
Затова по-долу ви показваме как може да носите пуловерна рокля през зимата
 
1. Само с ботуши
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от G I A N A S I S K A (@gianasiska_)

Имате ли дълги пуловери или дебели туники, които да се спускат под коляното? Ако да, значи може да ги използвате като рокля, която да комбинирате само с ботуши. Тази техника беше широко използвана от 2015 до 2017 година от звезди като Ариана Гранде, Кендъл Дженър, Бионсе, Дженифър Лопес и Кейти Холмс. Гранде дори все още е известна, че избира да пропусне носенето на панталони, ако има достатъчно дълга блуза подръка.
Още съвети за това как да комбинирате роклята тип пуловер, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase