Снимка: Instagram
fallback

"Късметлийка съм, че живея в Америка сега. И съм късметлийка, е, не е хубаво нещо, но COVID съществува и всички носят маски. Така че още не съм преживяла момента, в който всички ме разпознават. А този момент малко ме притеснява", това сподели българската актриса Мария Бакалова пред The Late Late Show with James Corden.

Oще по темата

Тя разказа как е направила записа за прослушването си в пет сутринта след като е била на парти по случай завършването на университета. След това получила обаждането за прослушване на живо в Лондон.

"Направих записа на шега. Мислех, че не е истинско прослушване и че ще ме продадат някъде в схема с трафик на хора. Бях щастлива, че съм си взела дипломата и просто направих записите. За пръв път пътувах сама. Пристигнах, а Саша беше там и така започна всичко", каза тя.

"Майка ми плака, докато ме изпращаше за Лондон за снимките на Борат 2, мислеше, че някой ще ме отвлече. Каза ми "Никога повече няма да те видя+ и аз отвърнах: "Ами може би", разказа Бакалова пред Джеймс Кордън.

"Майка ми се обади, след като гледа филма и беше много тъжна. Очите й бяха пълни със сълзи. След това плакала още 2 часа. Може би защото е мазохист, гледала филма два пъти. Каза ми: Никога не съм гледала нещо такова. Много е тъжно", сподели още българската актриса

За сцената с Руди Джулиани Бакалова разказа: "Бях нервна, но не се страхувах прекалено, защото Саша беше в гардероба. Руди Джулиани повика полиция, но ние не бяхме направили нищо незаконно и просто си тръгнахме от хотела като едно голямо семейство", разказа още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 3 години

Краката на 3 без петнайсе за Саша и покори света.

40

Анонимен

преди 3 години

Късметлийка съм, че живея в Америка сега...... Вярно е, 90% от редовите българи в България се цепят по длъж и шир да са на твоето място.

39

Анонимен

преди 3 години

Така , че едно талантливо наше момиче покори Америка единствено с таланта си и с гордостта си че е Българка. -----Само една дума: БРАВО!

fallback