БГНЕС
fallback

Никол Шерцингер се довери на български дизайнери за своята визия в телевизионния формат „Маскираният певец“. Бившата приятелка на Григор Димитров, която за втора поредна година е жури в предаването, носи пръстен на марката „On Aura Tout Vu“, зад която стоят Ясен Самуилов и Ливия Стоянова. Двамата работят от години във Франция. 

Миналата седмица певицата показа нестандартния си аутфит за шоуто – бял кожен гащеризон с дълги ръкави. Той е съчетан с черни слънчеви очила и обеци с перли. 
 
На кадрите Шерцингер позира с ръце на кръста, като на една от тях се вижда масивният кристален пръстен, който е от колекцията на двамата българи. 
 
В своя профил във Facebook Самуилов потвърди, че известната изпълнителка носи негово бижу, като сподели и снимките ѝ. 
 
Двамата българи не работят за първи път с известни личности от ранга на Никол Шерцингер. През годините техни клиенти са били Наоми Кембъл, Мадона, Лейди Гага, Кончита Вурст, Лизо и други. 
 

Още за бижутата на Никол Шерцингер и бранда на дизайнерите четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

До До13 Е кво педофилско има да харесваш 18 или 20 годишни момичета, те са пълнолетни. А пък момичетата харесват по-големи.

12

До13

преди 3 години

Що му се чудиш на човека бе може да не младеж вече ,жената е екзотична не е грозна не и дърта на 42г.ние 37-39г. все на по 18г. ли да се заглеждаме не сме педофили ,имам набори имат деца на по толкова!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3 Ами чудя се що за човек си за да завиждаш на григор за тази леля? При положение,че като излезеш на улицата не можеш да се разминеш с 18 годишни и 20 годишни момичета,които са млади и красиви,а не прецъфтели лели лато Шерцингер. Лели колкото искаш,ама лели.

fallback