IStockphoto

Каки е един от традиционните за есента цветове, който мнозина от нас носят. Дрехите, обувките и аксесоарите с него се съчетават чудесно с други нюанси за сезона. Той се среща и в по-изчистените маникюри, които ще виждаме в следващите няколко месеца. 

Докато ноктите ни през лятото бяха по-пъстри и с повече асиметрични форми, сега те ще бъдат лакирани с по-плътни цветове, а върху тях ще има миниатюрни декорации. Дребни камъчета, ленти или брокат в сребристо или златисто, ще присъстват в есенния маникюр. 
 
Топлият цвят каки е една от водещите тенденции при панталоните, палтата, пуловерите, шаловете и лакирането на ноктите за есен 2020. 
 
Ето няколко идеи за маникюр в цвят каки, които да изпробвате у дома: 

1. Mилитъри стил 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ▦ Маникюр ▦ Педикюр ▦ Сургут (@bonbon_surgut_) на

Така нареченият милитъри стил все още е актуален. И тази есен много от нас ще носят дрехи с този популярен принт. Защо да не го видим и по ноктите?!
 
Избирайки цвят каки, може да си набавите подобен на него нюанс в кафяво и по-тъмнозелено. Заедно с черното, може да направите петна по ноктите, които да наподобяват войнишка униформа. 
 
Може да лакирате част от ноктите с матов лак с цвят каки, а останалите да направите с милитъри принт. 
 
2. Златно каки 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Bloom Beauty, Hair & Education (@bloombeautyhairandeducation) на

Голяма част от жените свързват златистия цвят с маникюра за есента. Лакирайки ноктите в плътен цвят каки, те могат да бъдат украсени със специално фолио. 
 
Още идеи за маникюр с цвят каки ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase