Pixabay

Лъвът украсява света със слънчевото си присъствие в разгара на лятото и жизнените му вибрации се отразяват на останалите зодии. Управляван от величественото Слънце, този огнен знак е символ на целеустременост и радост. Този месец трябва да се фокусирате върху собственото си щастие и да се докоснете до детето в себе си, за да прекарате един незабравим край на лятото.

След поредица от мощни затъмнения и ретроградни цикли, на 22 юли Слънцето най-накрая навлезе в знака на Лъва. Творческата, огнена и силно изразителна същност на знака засилва всяко чувство – от причините за смеха ви до избора ви на любими цветове.
 
Ето какво да очаквате от сезона на Лъва: 
 
Овен
 
Намерете време за себе си и нещата, които най-много обичате. Този месец Слънцето навлиза в петия ви дом, който отговаря за страстта и романтиката в живота ви. Потърсете любовта около себе си, защото сега е моментът да започнете сериозна връзка, която може да издържи на всички предизвикателства в бъдеще.
 
Телец
 
Направете място за радостта в живота си. Слънцето ще грее най-силно в четвъртия ви дом, който е свързван със семейството, дома и емоционалните преживявания. Време е да покажете невероятния си характер пред света и да впечатлите всички около себе си.

Близнаци
 
Мнението ви винаги е привличало внимание и вие много добре го знаете. Използвайте гласа си за нещо значително и се опитайте да направите промени в личния и професионалния си живот. Този месец няма да ви се комуникира много с околните, но не забравяйте, че само с диалог ще подобрите възможностите си и ще достигнете до желаната цел.

Рак
 
Този месец започва по невероятен начин за вас. Някои от представителите на този знак най-накрая са постигнали това, към което се стремят от месеци, а други са на финалната права. Не се отказвайте, независимо от пречките, които ви се появяват на пътя. Сезонът на Лъва изважда на преден план уникалните ви таланти и ви кара да се чувствате по-уверени в себе си.
 
Лъв
 
Най-накрая вие сте в центъра на вниманието. През следващите няколко дни ще празнувате и то с пълно право. Дълго време чакате своя месец и той най-сетне дойде. Слънцето грее толкова ясно при вас, че ви изпълва с енергия и ви кара да се чувствате като господар на света. Гордейте се със своята неповторимост и я използвайте, за да покорите върховете, към които сте се запътили.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase