IStockphoto
fallback

Край на ретроградния Меркурий. От 13 юли планетата вече става директна, което означава, че нейното отрицателно влияние постепенно отслабва. След оставените настрана планове и забавянето на взимане на сериозни решения, е време вече всичко да влезе в ред.

До края на лятото всеки от нас може да се отпусне малко и да се порадва на своята почивка, защото следващата ретроградна фаза на Меркурий е чак октомври.
 
Време е да впрегнете целия си потенциал, за да осъществите идеите си. Все пак, имайте едно наум, защото Юпитер все още е ретрограден и ще ви насочи вниманието към неприключени сделки и невърнати заеми. От друга страна Нептун ще засили интуицията ни и ще ни държи нащрек за евентуални конфликти и проблеми.

Какво да очаква всеки знак от директния Меркурий?
 
Овен
 
През последните няколко седмици живеете в свой собствен свят. Сега трябва да се потопите отново в реалния живот. Благодарение на вашата ретроспекция, сега нямате проблем с това да изразите чувствата си и да говорите открито с близките.
 
Телец
 
Освободете се от собствените си страхове, за да се справите с препятствията, които ви поднася животът. Така ще можете да си начертаете план, който да следвате. Не бива да се засилвате твърде много, а да правите малки стъпки по пътя към успеха.
 
Близнаци
 
Ретроградният Меркурий ви даде урок за това, че не бива да разхищавате твърде много. След проблемите с парите, вие вече знаете как да си правите сметката, което е най-важното. Ако сте по-пестеливи в бъдеще, ще си спестите доста нерви.
 
Рак
 
Планетата донесе хаос в живота ви, но сега е време всичко да си дойде на мястото. Това ще ви донесе спокойствие и възможност да се развихрите във вашата любима сфера. Бъдете по-уверени в себе си и скоро ще ви оценят.
 
Лъв
 
Вие сте свикнали да действате според интуицията си, но в последно време сте доста несигурни. Започвате нови проекти, за които имате много питанки. Ще ви е трудно, но най-сетне нещата се изясняват за ваша най-голяма радост.
 
Какво да очакват останалите зодии от директния Меркурий, вижте в Tialoto.bg  

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

11

преди 3 години

Даже и вие май не сте забелязали, че Меркурият ви е ретрограден от поне една година. Сега пък, чаааак през есента. Идиотска работа.

1

Анонимен

преди 3 години

Свършиха ли ретроградните глупости? Минаваме на директни глупости

fallback