fallback

Кристан Мире успява да улови с камерата си интересен момент - няколко мистериозни светлинни кълба се реят над Хюстън и преди да изчезнат се подреждат в странна формация. Мире веднага публикува видеото във Facebook с надеждата, че ще получи някакво обяснение.

"Може ли някой да ми обясни това? Излязох в задния си двор и видях тези светлини. Те току що изчезнаха пред очите ми!", пише свидетелката към видеото. Тя се опитала да се свърже с полицейския отдел на Хюстън, но нямало служител, който да я обслужи.

Версиите според потребителите са много. За някои това са дронове, за други - китайски фенери или самолети. Трети твърдят, че това са военни ракети. Мире признава, че живее близо до летище, но не е съгласна, че това са дронове или фенери, тъй като "не се движели като такива".

"Червените светлини стояха на едно място, а една по-малка светлина обикаляше около тях. После се сля с по-голяма светлина и кълбото изчезна. Една по една, червените светрини събираха малки бели светлини и изчезваха. Виждала съм китайски фенери преди - те се носят с вятъра, докато не ги изгубиш от поглед", обяснява Мире.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

V

преди 3 години

До 83Развеселява те или не има много такива случаи, на прекръстването.. А от друга страна учени, които са се занимавали с т.нар. Извънземни са полудели, самоубивали са се. Или сами са стигали до извода, че това са същества от окултната област. Целта им е да чакаме спасение от тях и да забравим Бога. Резултата да бъде вечна гибел на душата.

81

Швестер Велко

преди 3 години

Мен лично, извънземни са ми порели ан.... ала ненаситен... Сега, десет години по-късно, не мога да се спра да ме.......!

80

Анонимен

преди 3 години

Ние си имаме милион..извънземниБази във Факултето ,Филиповци и стотици площадки !!Сега и в италия се радват ,осигурили сме радости за Алл Юръп !!Тиквенум ги котка. .Абе..хюстън някакъв..Да си гледат блекитата..

fallback