82

V

преди 3 години

До 83Развеселява те или не има много такива случаи, на прекръстването.. А от друга страна учени, които са се занимавали с т.нар. Извънземни са полудели, самоубивали са се. Или сами са стигали до извода, че това са същества от окултната област. Целта им е да чакаме спасение от тях и да забравим Бога. Резултата да бъде вечна гибел на душата.

81

Швестер Велко

преди 3 години

Мен лично, извънземни са ми порели ан.... ала ненаситен... Сега, десет години по-късно, не мога да се спра да ме.......!

80

Анонимен

преди 3 години

Ние си имаме милион..извънземниБази във Факултето ,Филиповци и стотици площадки !!Сега и в италия се радват ,осигурили сме радости за Алл Юръп !!Тиквенум ги котка. .Абе..хюстън някакъв..Да си гледат блекитата..

79

Бойко го каза:

преди 3 години

А така още избиратели! Ще ги издирва тия зелени човечета, ще им пратя по един суджук и ще стана обединител и на галактиката. Скоро трябва да се видя и с Дарт Вейдър. Ще го почерпя с българска ракия и ще пеем заедно ,, Дельо Хайдутин ".

78

Анонимен

преди 3 години

Извънземни има, лично съм виждал.

77

Bond

преди 3 години

Дрона на Радев е бил и решил да пошпионира хамерикаците малко. Явно Тулупа му е скучен вече...само спи горкия

76

Анонимен

преди 3 години

До VХахахха, честно, този коментар ме развесели повече и от статията, хахахха!

75

V

преди 3 години

О, неразумни юроде! Във всички случаи, когато т. нар. извънземни са прекръствани оъ хората с кръста на нашия Господ Иисус Христос и те или изчезват или рязко променят траекторията си. Което означава, че това е явление от окултната област, демонично. Демоните се явяват според това, как човечеството може да ги възприеме в съответното време, технически напреднало. В миналото са се явявали като великани, чудовища и др.

74

ДА

преди 3 години

До Анонимен 29 То си е така . Но като милиони вземат да си го мислят или внушават ,така всички си го самосъздаваме ! Всяка мисъл за светът и за всичко в него НЕ Е НЕУТРАЛНА . А катринката ,че живеем в един мракобесен и неприветлив свят се поддържа от тези наши мисли ,лични или общи .Така мисъл формите стават реалности ! Тези ,които казаха ,че е дошло края на времето имат предвид ,че е дошло края на това осъзнаване на светът . Ние сме ТВОРЦИТЕ . ВРЕМЕТО ЗА СЪБУЖДАНЕ Е СЕГА!

73

Свобода ли!

преди 3 години

На държава, в която демокрацията е контролирана от отрепките на крепостния комунизъм, каквато е България, не се полага само 111 място по свобода на словото, но даже последното 169 място заслужава. Тук темата за извънземните по стара съветска традиция е табу. Няма друга държава в света, в която населението да е толкова не информирано по тази тема и особено за извънземните технологии, които американските военни вече успешно използват. Целта е да се насажда лъжата, че примитивна Рус е велика...

72

реалнафантазия

преди 3 години

До Жм2,Като се има на предвид, каква паника настана заради един вирус (цялото това изкупуване на тоалетна хартия и оръжие), а и сега пак дадоха как се бият отново за тоалетна хартия, заради втората вълна, това само навява мисълта, че въобще не сме подготвени, ако ги има да се срещнем с извънземни.Хаоса ще бъде невъобразим. Не сме готови. :)

71

Жм2

преди 3 години

Ако има извънземни, отпадат религиите и става кайма...., от там държавите започват да се клатят без контрол на "мисирките". Така, че докатонима *** - няма извънземни!

70

Додо

преди 3 години

Не.

69

пияница мистик

преди 3 години

Някой знае ли за какво служи безпилотната космическа совалка X-37В изстреляна вече 4 пъти от американците или триъгълния самолет "Черната манта" TR-3B? А за хиперзвуковия "Aurora"? Дрогаре, няма и да научите, защото за американците има военна тайна и за населението остават само слуховете и догадките, базирани на случайни срещи и снимки, а не са като бояришниците, където едно джуджe работи само с Мосфилм и създава чудни анимирани оръжия, родени от болната му фантазия

68

Б. Б обединител и на

преди 3 години

Къде са тия нови извънземни избиратели? Да ида да им обединя междугалагтическия пояс. Ще питам Меркел да им прати от мое име малко суджук. Бойко обединител и на космоса. Само Дарт Вейдър да не ми прецака сметките. Ами ще му пратя една хубава нашенска ракия и ще запеем заедно ,, Дельо хайдутин ".

67

ФЕНЕРИ

преди 3 години

ФЕНЕРИ

66

Анонимен

преди 3 години

НОВИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ НА БОЙКО БОРИСОВ! С ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ: КОРНЕЛА И РАДЕВ Айде отново. Четете в афер

65

f

преди 3 години

А кой е Георги Иванов Гонзо, той на други планети ходил ли е, освен че е и астроном и ходил на олимпиадата по астрономия и не е ли той гербът на България?Гънзо.Той и цветът на косата си мени, освен лицето и ръста и се прикрива умело, а Георги Миланов и Милан Коприваров кои са?

64

Анонимен

преди 3 години

При милиони галактики с хиляди планети в тях мислите ли че само в нашата галактика има живот. Логично погледнато живот има и в други галактики но са на такова разстояние че неможем да отидем. Толкова сме назад с техниката че за друга по развита цивилизация ще изглеждаме като в каменната ера. Извън земните отдавна ни навестяват но като гледат какви нендерталци има и как се избиваме несмеят да установят контакт.

63

qwdsfg

преди 3 години

Радев управлява няколко дрона едновременно....важните новини от днеса...жалки медийни ***, още ли ги четете