БГНЕС

Джесика Симпсън прекара доста интересни години под светлината на прожекторите. В началото на 2000 г. тя беше наречена „русата бомба“, а сега вече е моден магнат с три деца и невероятна фигура. Преди няколко месеца стана ясно, че изпълнителката е свалила цели 45 кг след появата на най-малкото ѝ дете.

 
Въпреки славата и финансовото си състояние, Симпсън всячески се опитва да покаже на феновете, че тя е обикновен човек, който просто живее живот, който постоянно е под наблюдение. Звездата беше омъжена за Ник Лачи, с когото започнаха и риалити предаването „Младоженците“, в което поканиха камерите в дома си. 
 
След раздялата Джесика написа книгата „Open Book“, в която говори за борбата си със зависимостта, депресията и критиките от страна на обществото относно теглото ѝ. Тя винаги се е опитвала да държи последователите си близо до себе си и да им разкрива всеки един детайл от живота си. 
 
В момента тя често споделя снимки в Instagram, на които показва как се забавлява с децата у дома и как поддържа фигурата си. Тя призна в своя блог, че е пристрастена към козметичните продукти и има много опаковки вкъщи. Изпълнителката също така споделя и своите тайни за красота, с които постига добър тен и здрав вид на косата.
 
Овлажнител
 
Когато става дума за овлажнител, Симпсън залага на два луксозни продукта, подходящи за звезди. Тя казва, че по време на трите ѝ бременности кожата ѝ винаги е била дехидратирана и затова ѝ е трябвало нещо, с което да обърне процеса. Честите полети, които изпълнителката прави заради кариерата си, също се отразяват зле на кожата ѝ.

Затова тя избира овлажняващ крем, който винаги носи в чантата си. Веднага след слизането си от самолета, тя го прилага върху кожата и спасява визията си.
 
Още от тайните за красота на Джесика Симпсън четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase