Снимка: БГНЕС
fallback

"Физически се чувствам добре. Нямам температура, не кихам, не кашлям. Но ми изчезнаха вкуса и обонянието", разказа пред Нова тв.

Oще по темата

Той е под карантина със съпругата и децата си в къща, която е на 70-80 км от Варна. Семейството отишло там на почивка. Миналата седмица в четвъртък, докато вечеряли, Бъчваров установил, че яде чесън, но не усеща нищо.

"Разбрах, че нещо не е наред. Сетих се, че липсата на вкус и обоняние е един от симптомите на коронавирус. На следващия ден отидох в лаборатория във Варна и си направих тест. В 21 ч излезе резултата и разбрах, че съм позитивен. Половин час по-късно на вратата ми почукаха здравни инспектори и кметския наместник. Взеха проби на жена ми и децата. Тя също даде положителен резултат, децата са отрицателни", разказа кулинарят.

Сега цялото семейство е под карантина, като децата не са отделени. Другата седмица ще бъдат направени контролни тестове, за да се види дали вече двамата са оздравели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 3 години

Май на по-обикновените хора дават по 1800лв да се съгласят да ги обявят за болни от коронавирус и те не ги вземат много много, но на по-известните предлагат повече и те си се съгласяват .Къв коронавирус кви пет лева бе. Вървете да копаете на полето и нищо няма да ви лови.

30

123проба

преди 3 години

Прекалихте вече... Ути, и ти ли взе 3 бона?

29

Без

преди 3 години

До пак аз 15Само едно уточнение - това че има вирус и че за накои хора е опасен, не изключва даванетето на пари за засилване на статистиката. Същото като фондовете за земеделие - все едно да кажеш, че няма измамници на едро, само защото и честни фермери взимат по програмите. Истината е, че тотално се разми цялата информация за вируса, за откриването на заразени и статистиката като цяло. Ежедневно излиза противоречива инфопмация за всичко, всеки стана специалист. След време ще видим реално как е

fallback