Pixabay

 

Нека бъдем честни! Докато си стояхме вкъщи и работихме от хола или кухнята, едно от последните неща, на които обръщахме внимание, бе прическата. Все пак в този момент косата има нужда повече от подхранване и хидратиране, отколкото от стилизиране. Е, след като извънредното положение приключи и постепенно започнахме да се връщаме в офисите, трябва да спрем да връзваме косата си на опашка. Но тогава с какво? 

Ако сте от онези, които освен да си изправят косата с преса или да я приберат небрежно с шнола, не отделят кой знае колко време за друга прическа, то най-вероятно търсите лесни начини да промените вида й. А и времето сутрин е много ценно, затова трябва да си го разпределите така, че да ви стигне за душ, обличане, гримиране и оформяне на косата. 
 
Предлагаме ви 4 лесни прически, които може да направите вкъщи, при това само за 10-15 минути. Вижте повече във видеата: 

1. Нисък кок
 
Спомняте ли си кръглите гъбички с дупка в средата, които бяха актуални преди няколко години. Тогава връзвахме косата на висока опашка, поставяхме ги и с ластик прибирахме косата. Получаваше се перфектният кок, но той сега вече не е на мода. 
 
През тази година са актуални така наречените небрежни прически. Ето защо жените продължават да носят кок, но той не е толкова обемен и пада по-надолу. Ако искате да си направите такъв, дори не ви трябва средство за увеличаване на обема. Просто вземете две фиби и захванете половината от косата. После просто усучете косата на фитил и го оформете в кръг, като защипете по няколко фибички, за да не пада. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от TN BRIDAL HAIR / EDUCATION (@knoxvillebridalhair) на


Останалите идеи за прически вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 

 

Коментари Напиши коментар

3

Фрийзйорка

преди 2 години

Най-яката прическа се получава след бързо шофиране с кабрио по магистралата.

2

Тъпотии

преди 2 години

На хубавият кон и скъсан чол му отива!? Хубавата и млада жена няма нужда от прически, колкото е по рошава, толкова е по секси. Ако е грозотия, и най модерната прическа няма да я направи по хубава!!!

1

Щерю

преди 2 години

Хит-прическа тип "изпълзяла от канавката"...